En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Actualitat del Casal

14/01/2013 Editorial El passat mes de desembre, el Patronat ha acomplert un dels reptes més cabdals que tenia pendent des de feia anys i que constuïa un dels principals compromisos del president i l’actual Junta: la renovació dels estatuts de la Fundació Casal Cultural de Mollet del Vallès. Amb aquest esforç de treball en equip i construint el màxim de consensos possibles, hem pogut adaptar el Casal no només al Codi Civil Català i a la normativa catalana sobre fundacions, sinó que l’hem dotat d’unes normes més completes i adaptades als nous temps que corren.
Així doncs, essent el màxim de curosos amb la voluntat del fundador i
reinterpretant totes les clàusules que va establir en respecte el context actual, s’ha aprimat la composició del Patronat per a fer-lo més àgil, s’han regulat amb més detall els processos electorals, s’han sistematitzat i s’han clarificat el règim i les categories de socis, es manté el voluntariat com a motor de la gestió de l’entitat sense que cap patró o patrona pugui cobrar cap remuneració i sense renunciar a la professionalització del seu funcionament amb una gerència, s’ha reforçat la protecció del patrimoni del Casal amb un bon blindatgen jurídic, es conserven els vincles històrics amb l’Ajuntament, la rectoria de la parròquia i la família Rabasa...
Els nous Estatuts són una eina que, malgrat el context advers i complicat, permetrà al Casal oferir millors serveis als socis, a Mollet del Vallès i al país. El resultat són uns Estatuts adaptats per a que el Casal sigui una entitat cabdal per a la promoció de la cultura des del lleure, per a l’impuls de Catalunya com a país amb importants reptes de futur i que vol decidir en llibertat, adaptada als nous recursos tecnològics i que mira cap al 50è aniversari amb il·lusió i empemta.
14/01/2013 Balls dels dissabtes i de festa

BALLS DELS DISSABTES
Cada dissabte i diades especials, a partir de les 17.45 hores, continua la ballaruga amb balls de saló a la Sala del Casal. Acabem sempre ballant una sardana.
Gener:
Dissabte 12: Maria Alba
Dissabte 19: Manuel
Dissabte 26: Iolanda i J.Maria
Febrer:
Dissabte 16: Ostres Ostres
Dissabte 23: Marbú  

BALLS DE FESTA
Ball d’any Nou. Dimarts 1 de gener, amb  Xavi Delgado.
Ball de Reis. Dissabte 5 de gener, amb Damian 
Ball de Festa Major d’hivern de Sant Vicenç. Dimarts 22 de gener, amb  Joan Siqués.
Ball de la Candelera. Dissabte 2 de febrer, amb Laia Bosch i el conjunt De Gala
Ball de Carnestoltes. Dissabte 9 de febrer, ball de disfresses amb Pep i Maria José.

14/01/2013 LA MARATÓ DE TV3 Us informem que hem recaptat amb la guardiola solidària de La Marató la quantitat de 210,15 euros, gràcies a les aportacions de tots els socis en aquest projecte de recerca científica per a la curació del càncer. Us en donem les gràcies! En nom del Casal fem l’ingrés al compte de La Marató de TV3.
14/01/2013 JOCS I JOGUINES EN CATALÀ A MOLLET La campanya I tu, jugues en català?, promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua, vol fer visibles els jocs i les joguines en català als establiments especialitzats, amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum. Així, també és objectiu de la campanya fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços. A Mollet, podeu trobar jocs i joguines en català a: Abacus Cooperativa, Drim, Esports Escuin i Supermercat L’Esclat, establiments col·laboradors del programa Jocs en català. Si encara no heu escrit la carta als Reis...
14/01/2013 25 ANYS DEL SERVEI DE CATÀLA A MOLLET. El 23 de desembre del 1987 l’Ajuntament de Mollet i la Generalitat de Catalunya van signar l’acord per crear el Servei de Català a Mollet, amb una oficina situada al costat de La Marineta. PER MOLTS ANYS!
14/01/2013 CADA DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS, A DINAR AL CASAL! En col·laboració amb l’empresa de càtering CECOC i amb el suport de l’Obra Social de La Caixa i gràcies al voluntariat de diverses persones, continuem aquest servei al socis, adreçat majoritàriament a la nostra gent gran. Ara, durant tres dies de la setmana i amb un preu especial de  5 euros,  tindrem un menú complert per escollir.
Les persones interessades  s’han d’apuntar abans de les 10 h del mateix dia telefonant al 93 593 11 74 (Sra. Regina).
Aquest servei neix amb la voluntat de solucionar l’àpat del migdia de molts socis i sòcies que viuen sols i que sovint se’ls fa una muntanya cuinar per a ells sols. També per menjar en companyia o senzillament per reunir-se amb els amics al voltant d’una taula.
© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat