En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Actualitat del Casal

13/11/2012 CONCURS DE DISBARATS SOBRE LA INDEPENDÈNCIA Tot sovint i fruit de la situació política i social que vivim escoltem que si Catalunya  assolís l’Estat Propi no cobraríem les pensions, ens sortiran pèls al nas, ens quedarem cecs, els títols universitaris no valdran, sortirem de l’euro, etc. etc.
Amb aquest CONCURS volem esbrinar quina és la bajanada més gran que s’hagi dit. Per a participar-hi cal enviar un mail a elcasal@elcasal.cat  amb  l’encapçalament que digui "Si Catalunya és independent...."  i un JURAT QUALIFICAT votarà el millor.
Per Sant Jordi farem una Exposició amb el recull dels disbarats rebuts.
13/11/2012 CAMPANYES I ADHESIONS

LA MARATÓ DE  TV3 I LA GUARDIOLA SOLIDÀRIA DEL CASAL
Diumenge 16 de desembre. Enguany La Marató arriba a la 21a edició. La Fundació de TV3 i el Casal Cultural us conviden a participar un cop més en aquest gran projecte de solidaritat que es porta  a terme gràcies al voluntariat del nostre país. Aquest any 2012 les donacions estaran dedicades a recaptar fons en la lluita contra el càncer.

El càncer és la causa principal de mort de persones entre els 35 i els 70 anys.
La recerca científica va obrint noves vies per tractar i curar aquesta malaltia.
Catalunya disposa d’equips de recerca que tenen un alt grau de preparació per afrontar nous reptes i aconseguir que el càncer deixi de ser mortal i es converteixi en una malaltia curable o crònica.
Per això, al desembre, La Marató de TV3 es dedicarà al càncer.
Fins el dia 23 de desembre tindrem al Casal la Guaridola Solidària per recollir les aportacions de tots els socis.
Trobareu més informació a la web www.marato2102.voluntariat.org

13/11/2012 L’HOME DELS NASSOS Dilluns dia 31 de desembre es passejarà pel Casal Cultural l’Home dels Nassos. Aquest personatge que té tants nassos com dies té l’any, repartirà caramels als més petits i magarrufes als més grans. Busqueu-lo pel Casal i no us en penedireu!
13/11/2012 FELICITACIÓ DE NADAL A TOTS ELS SOCIS I SÒCIES La junta i el Patronat del casal Cultural  felicitem les Festes de Nadal i Cap d’any a tots els socis i sòcies del Casal.
Com a conseqüència de la política d’austeritat enguany aquesta felicitació es igual de càlida i entranyable malgrat que no ve  acompanyada del Tarjetó que tradicionalment us lliuràvem.
13/11/2012 CADA DIMARTS I DIJOUS, A DINAR AL CASAL ! En col•laboració amb l’empresa de càtering CECOC i amb el suport de l’Obra Social de la Caixa i gràcies al voluntariat de vàries persones, continuem aquest servei al socis, adreçat majoritàriament a la nostra gent gran.
Ara durant dos dies de la setmana i amb un  preu especial de 5 €,  tindrem un menú complert per escollir.
Les persones interessades s’han d’apuntar abans de les 10h del mateix dimarts o dijous telefonant al 93 593 11 74 ( Sra. Regina).
Aquest servei neix amb la voluntat de solucionar l’àpat del migdia de molts socis i sòcies que viuen sols i que sovint se’ls fa una muntanya cuinar per a ells sols. També per menjar en companyia o senzillament per reunir-se les amigues al voltant d’una taula.
En la mesura que el servei agafi volada, i tingui usuaris, ens podem plantejar estendre’l als  dimarts, dimecres i dijous.
13/11/2012 LUDOTECA INTERGENERACIONAL AMB NOIS I NOIES DE LA RESIDÈNCIA ALB-BOSC

Estem satisfets del funcionament de la ludoteca intergeneracional dels nois i noies amb disminució de la residència Alb-Bosc  i els nostres avis i àvies.

És una col•laboració amb benefici de les dues parts. Els nois i noies ens aporten la seva alegria de joventut i els nostres avis la saviesa i experiència de l’edat.

© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat