En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Actualitat del Casal

30/08/2012 Cada dijous, Paella!

En col·laboració amb l’empresa de càtering CECOC i amb el suport de l’Obra Social de la Caixa iniciem un nou servei al socis, adreçat majoritàriament a la nostra gent gran.
Cada dijous al Casal  i amb un  preu especial de  5€ ,  tindrem paella. No pas sola, sinó amb el següent menú: amanida, paella, flam, pa, aigua i cafè.
Les persones interessades s’han d’apuntar abans de les 10 h del mateix dijous telefonant al 93 593 11 74 (Sra. Regina).
Aquest nou servei neix amb la voluntat de solucionar l’àpat del migdia de molts socis i sòcies que viuen sols i que sovint se’ls fa una muntanya cuinar paella per a ells sols. També per menjar en companyia o senzillament per reunir-se les amigues al voltant d’una paella. Un servei obert també a tots els socis.
En la mesura que el servei agafi volada, i tingui usuaris, ens podem plantejar estendre’l als  dimarts amb un altre menú. En cas contrari, si veiem que no s’utilitza l’anul·larem.

30/08/2012 Setmana Internacional de la Gent Gran

La darrera setmana de setembre la dediquem a la nostra gent gran amb els actes següents, cada dia a partir de les 16 h:

• Dilluns 24 setembre. Ball. “Movem el cos amb diferents ritmes”
• Dimarts 25 setembre. Conferència participativa “Mites i llegendes de granotes, gripaus, serps i d’ altres rèptils”, a càrrec del Sr. Dani  Aranda del col·lectiu de Defensa dels Rèptils i Amfibis de Gallecs (DRAG)
• Dimecres 26  setembre. Passi d’una pel·lícula documental
• Dijous 27 setembre. Gran desfilada de Modes prêt a porter, amb la col·laboració de diferents botigues de moda de Mollet i d’agosarats figurins i models que lluiran els vestits sobre una catifa vermella
• Divendres 28 setembre. Gran sessió de Bingo amb regals sorpresa
• Dilluns 1 d’octubre. Cloenda de la Setmana amb un Gran Dinar de Germanor.
Inscripcions a la Sra. Sole fins al 28 de setembre. Preu 7€. Places limitades.

30/08/2012 LUDOTECA INTERGENERACIONAL AMB NOIS I NOIES DE LA RESIDÈNCIA ALB-BOSC

Dintre del programa d’activitats que farem a partir de setembre hi destaquem les activitats compartides entre els noies i noies amb discapacitat  de la Llar residencial Alb-Bosc i la nostra gent gran del Casal.
És una col·laboració que iniciem amb benefici de les dues parts. Els nois i noies ens aportes la seva alegria de joventut i els nostres avis la saviesa i experiència de l’edat.
Amb l’ajuda de dos monitors i la nostra dinamitzadora del Casal iniciarem aquesta ludoteca intergeneracional a partir de treball amb manualitats, lectura de la premsa diària i revistes d’interès, jocs de taula, etc.

30/08/2012 CLASSES D’ESCACS AL CASAL Cada divendres de 19h a 21h es faran classes d’una hora de durada per diferents nivells amb un cost de 15€ mensuals per alumne.
• De 17h a 18h nivell d’iniciació (nens menors de 7anys)
• De 18h  a 19 h nivell mitjà ( nens de 7 a 10 anys)
• De 19h a 20h nivell avançat (nens majors de 10 anys)
• De 20h a 21h classe per adults
Les classes consistiran en explicacions, partides simultànies, partides amb rellotge, tornejos, etc. sota l’organització del Mestre Internacional d’escacs amb tres normes de Gran Mestre Internacional Luis Alberto Rojas Keim.
30/08/2012 ACTIVITATS ESPECIALS EN EL CASAL ACTIU

A PARTIR DEL 15 DE  SETEMBRE COMENÇAREM LES ACTIVITATS REGULARS DEL CASAL ACTIU PER A LA GENT GRAN.

• Cada dilluns: Psicomotricitat  per a la gent gran. Fem gimnàstica suau i movem el cos de forma divertida!
• Cada dimarts: Activitats diverses. Tertúlies, conferències, audiovisuals, teatre, etc.
• Cada dimecres: Manualitats.
• Cada dijous: Activitats de reforç de memòria per a la gent gran habitual de la Sala.
• Cada divendres: Bingo amb regals sorpresa.

Setmana del 17 al 21 de setembre preparació de la Setmana Internacional de la Gent Gran.

30/08/2012 Editorial de setembre

Passades les vacances d’estiu, l’activitat del Casal Cultural reviu amb noves propostes culturals i d’activitats, adreçades als socis i també als ciutadans de Mollet en general, ocupant el seu lloc de pal de paller de la cultura molletana.

Hi valorem molt especialment les noves col•laboracions del Casal amb entitats de la ciutat, ja sigui en l’organització conjunta d’actes, com pot ser la LUDOTECA INTERGENERACIONAL amb els nois i noies de La Residència Alb-Bosc, o la prestació de serveis a associacions mediambientalistes com el DRAG o l’aixopluc d’entitats com LA XARXA de teatre Infantil  i Juvenil o les col•laboracions amb la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) i també amb ÒMNIUM com també amb la col·lecció de pintura Garreta-Rovira en el 3r Concurs de Pintura a l’aire llire, etc.

Hi destaquem l’oferta de nous serveis, des de l’imaginatiu “CADA DIJOUS, PAELLA!” amb la voluntat de cobrir un buit assistencial per a molts socis, gràcies a la col•laboració de l’Obra Social de La Caixa i l’empresa de Cuinats CECOC, com també les classes d’Escacs o simplement el Taller de Memòria trimestral que agilitza les neurones de la nostra Gent Gran.

Hi mantenim el variat catàleg de Tallers i Activitats a la primera planta de l’edifici: Pintura a l’oli, classes d’anglès per viatjar, informàtica per la tercera edat, dansa del ventre, ......

No ens oblidem de l’esperit viatger que sempre han tingut els nostres associats. Al llarg d’aquests dos mesos anirem des de París a l’Estada al Vilar Rural d’Arnes o bé a Cuenca, sense deixar de visitar al llarg d’una sortida d’un dia una de les capitals de la nostra geografia: Cardona.

Punt a part mereix en aquest mes de setembre la nostra participació al 4t CONGRÉS INTERNACIONAL DE CATIFES DE FLORS, al costat de nombroses delegacions de països com Mèxic, Alemanya, Itàlia, França, Catalunya,... sota la presidència de les primeres autoritats del País: President de la Generalitat Molt Hble. Artur Mas, Conseller de Cultura Hble. Ferran Mascarell i Alcalde de Barcelona sr. Xavier Trias, juntament amb molts dels Alcaldes de les ciutats participants.

Les Festes populars i tradicionals es centraran aquest bimestre en La Castanyada, que també reviurem de nou amb castanyes, moniatos i vi bo al nostre Casal.

Ja ho veieu, ésser soci del Casal Cultural de Mollet continua sent rentable: tota aquesta activitat cultural en general, i de defensa de la cultura catalana en particular, per només 15€ l’any (1€ i escaig al mes!).

Si encara no sou socis del Casal, correu a fer-vos-en.

Us necessitem a tots!

 

© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat