En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Actualitat del Casal

07/05/2012 EDITORIAL Per Corpus el Casal surt al carrer

Enguany serà el diumenge 10 de juny de 2012 i coincideix plenament amb la celebració religiosa. D’entrada tota la Rambla esdevindrà una immensa catifa de flors.

Serà la 19a Mostra de Catifes de Flors a la Rambla.

Com sempre, ben d’hora, ben d’hora, les diferents entitats començaran a fer les seves composicions florals, mentre equips de voluntaris van a recollir ginesta o altres elements naturals que formaran part de l’art floral.

Un esmorzar de germanor reunirà totes les colles de voluntaris catifaires per celebrar l’acabament de la feina a mig matí. Al llarg de tot el dia ciutadans autòctons de Mollet o nascuts en altres contrades visitaran les Catifes en una processó laica al voltant de la Rambla.

Per la tarda el Moll Fer del nostre Bestiari molletà les trepitjarà i desfarà. És l’art efímer de les catifes de flors....

El mateix diumenge de Corpus el Casal organitza la 17a Trobada de Puntaires, retornant al seu espai inicial, al costat de les Catifes de flors.

Centenars de puntaires, vingudes d’arreu, es reuniran per demostrar com mouen els dits i fan les puntes de coixí amb unes filigranes dignes del treball més fi.

Paral·lelament a totes aquestes mostres de cultura popular, també aquest diumenge de Corpus farem la 3a Exposició de Manualitats a les Carpes, i Actuacions a l’escenari dels Tallers del Casal Cívic, en una demostració de la vitalitat organitzativa del Casal. Al costat de les Catifes de Flors i de les Puntaires.

I finalment els divendres 2 anteriors i 2 posteriors al Corpus continuem el 4t Cicle de Música “Divendres al Jardinet”. Un Cicle que ens ha portat en anys anteriors grups prou famosos com els Manel, els Amics de les Arts, en Pau Riba... i que enguany amb un pressupost més reduït aposta també per la qualitat de grups emergents i molletans.

Tal com us dèiem al començament, per Corpus el Casal surt al carrer, i volem estar acompanyats de tots vosaltres, els socis del Casal, i també dels ciutadans de Mollet.

Us hi esperem!

07/05/2012 Curs d'internet per als socis del Casal

Continuem el curset d’Inter-net pels socis majors de 50 anys amb ganes d’entrar en l’apassionant món on-line: enviar mails, consultar saldos bancaris, fer les compres per Internet,  etc. Informació Sra. Regina al 1r pis. 

07/05/2012 Llengües del món: curset de xinès i de rus

El Casal inicia un nou servei per facilitar la comunicació en el viatges del nostre socis. Si aconseguim  un mínim d’interessats oferim un curset de llengua russa  i llengua xinesa.

Continuem els cursets “d’anglès per viatjar”, amb diferents grups i nivells ja iniciats. Més informació Sra. Regina, 1r pis.

 

07/05/2012 Projecte Xerrem

PROJECTE XERREM
En col·laboració amb la CAL (Coordinadora d’Associacions per la llengua) i el Servei Local de Català, continuem els grups de conversa tots el dilluns de 16.30 a 18h.
Qualsevol persona que sàpiga una mica de català, però que  encara no s’atreveixi a seguir una conversa una mica llarga s’hi pot apuntar. Es tracta de parlar d’allò que parla la gent que es troba al carrer, en una sala d’espera, de nosaltres, dels altres, del món, del que ens agrada... en català!  

07/05/2012 Ball dels dissabtes al Casal

Cada dissabte i diades especials a partir de les 17:45h fins les 19:45h a la Sala d’Actes tenim ball amb música en directe. Acabem sempre ballant una sardana

07/05/2012 QUOTES DE SOCIS 2012

Acabat el període dels dos primers mesos de l’any per donar-se de baixa, durant el mes de març i abril es farà efectiu el cobrament dels rebuts bancaris amb la quota anual de 15 euros. Recordeu que aquells rebuts que si-guin retornats per causes que no siguin imputables al Casal, s'hauran d'afegir a la quota les despeses bancàries de devolució per procedir a la seva nova tramitació. 

© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat