En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Esclat cultural de Primavera
Amb l'arribada de la primavera i el bon temps esclaten les flors i la natura reviu. Al Casal, però, tenim un altre esclat: un esclat de cultura. En aquesta revista que teniu a les mans hi trobareu tota mena de propostes culturals que expliquen aquest esclat.

Si comencem pels més menuts, us convidem a gaudir dels espectacles d'animació, cançons i gresca per a la mainada, que agrupem en el 2n cicle de cultura anomenat 'Petit Casal', i que enguany estrena nova ubicació sota la Porxada del Jardinet.

Si continuem pels joves, us animem a participar al 1r cicle de 'Música al Jardinet' que dóna continuïtat al cicle 'Divendres al Jardinet', ja clos després de 10 exitoses edicions, amb un relleu jove en l'organització. La col·laboració del Casal amb els joves de les colles de Morats i Torrats fa que nombrosos actes adreçats als joves en els espais del Casal desmenteixin, una altra vegada, que el Casal és un casal d'avis solament (que també), sinó que afirmen que és un Casal Cultural que ofereix cultura per a totes les franges d'edat. No en va tenim socis des d'1 any fins a socis de 101 anys!

La programació de cultura popular que us oferim també va adreçada a tothom: un any més omplirem la Rambla de flors per Corpus i consolidarem la tradició de l'ou com balla en dos espais: la Rambla i la rectoria de l'església de Sant Vicenç. La Trobada de Puntaires, la Mostra de Tallers... s'encabirien en aquest esclat cultural d'arrel popular.

De sobres és conegut també l'esclat viatger del Casal, amb una oferta de viatges per a tothom i a l'abast de totes les butxaques. Només cal esperit viatger i cercar la proposta cultural o gastro- nòmica que més us sedueixi.

I ja que parlem de gastronomia, us convidem en aquest esclat primaveral a participar en el Concurs de Paelles al Jardinet o bé fer-vos a casa vostra la pròpia Ratafia, com a licor d'herbes típicament català, o bé a refrescar-vos amb la crema de llimona com a postres d'un àpat pesat. No us ho penseu més: apunteu-vos als Tallers de gastronomia i us ensenyarem a fer-ho!

I no ens oblidem pas de l'esclat de cultura pels avis i àvies. Cada dia tenim programades activitats i tallers per aquesta franja d'edat, des del Taller de la Memòria, el Taller d'informàtica o bé el Taller per aprendre a utilitzar el telèfon mòbil i enviar WhatsApps, Taller de Manualitats i Labors, Taller de Pintura, Taller de Psicomotricitat...

Malgrat que si voleu mantenir el cos en forma i adreçats a totes les edats tenim Taller de Pilates, Aeròbic, Tai-txí, i Balls de Swing, Country, Sardanes o Balls de Saló cada dissabte... i, fins i tot, Taller de Risoteràpia per als més seriosos!

Al Casal som també un esclat de serveis: conferències i xerrades, activitats d'oci, servei de podologia, perruqueria i barberia, servei de menjador diari, presa de tensió arterial i assessorament de cuidadors/es d'avis, sales de reunió per a col·lectius i entitats, cessió del Jardinet als socis, etc.

I tot plegat organitzat i coordinat per una Junta de Voluntaris i per tan sols 17 euros l'any. Si encara no sou soci del Casal, a què espereu?

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com