En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


Mostra de Catifes de Flors a Mollet
  • Mostra de Catifes de Flors a Mollet
Arriba la tradicional Mostra de Catifes de Flors (enguany la 26a edició), diumenge, 3 de juny a partir de les 7h que es començaran a realitzar.


Tornem a omplir la Rambla de catifes de flors, i recuperarem la tradició de l'ou com balla.
Cada entitat de Mollet, a partir de les 7 h del matí farà la seva composició floral per celebrar el Corpus acabant amb un esmorzar de germanor de tots el catifaires participants.
Fins a les 20 h podreu admirar aquest art popular català que en commemoració del Corpus es fa a molts pobles i ciutats de Catalunya.
Al llarg de tot el dia, la vostra visita ens reafirmarà en una de les tradicions populars del nostre país. A les 20 h les colles del Ball de Gitanes de Mollet desfaran les catifes ballant al so del Toc d'inici.
Es completa aquesta mostra amb la catifa que estarà a l'església de Sant Vicenç des del dijous 31 de maig, on hi posarem l'ou com balla al sortidor de la rectoria, ben guarnit de flors.

Recordeu que també hi haurà a la Rambla la 24a Mostra de Puntaires i la 8a Mostra de Tallers del Casal.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com