En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Celebracions


Català de l'any: Josep M.Pou
  • Català de l'any: Josep M.Pou
Si ara fa un any just, a la revista número 41 del Casal de juliol-agost 2017 felicitàvem el Josep Maria Pou per haver rebut la Creu de Sant Jordi, avui l'hem de tornar a felicitar per haver estat guardonat amb el premi de Català de l'Any, un reconeixement que atorga anualment El Periódico.
Nascut a Mollet a Cal Xafacarros (on hi ha actualment la Farmàcia Vilaseca) el Josep Maria sempre ha tingut una vinculació especial i l'admiració del nostre Casal. Ha arribat a la final d'aquesta 18a edició juntament amb la cantant Maria del Mar Bonet i la doctora en climatologia Manola Brunet.
D'aquesta manera, l'actor i director teatral suma un nou èxit a la seva trajectòria professional afegint-hi també el premi Gaudí d'Honor 2017 per la seva trajectòria i un Ondas de Televisió pel seu paper en la sèrie Nit i Dia de TV3.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com