En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


Festival ARLEQUÍ 2018 Programació
  • Festival ARLEQUÍ 2018 Programació
Escena Mollet i El Casal presenten les novetats de la tercera edició del Festival Artístic Internacional L'Arlequí

 

L'esdeveniment, que se celebrarà els dies 31 d'agost i 1 de setembre a Mollet, incorpora un programa paral·lel d'actuacions solidàries en equipaments sanitaris i de Serveis Socials

Aquest dilluns, l'Associació Escena Mollet i el Casal Cultural han presentat a la premsa la tercera edició del Festival Artístic Internacional L'Arlequí, que tindrà lloc els dies 31 d'agost i 1 de setembre a Mollet del Vallès.

Després de dues edicions, el festival ha demostrat ser una proposta cultural, ja consolidada, de referència dins de l'agenda molletana. Enguany, l'esdeveniment arriba amb canvis i novetats a la vista.

D'entre els canvis, destaca la reducció de format, amb menys espais públics -es mantenen les places Prat de la Riba i Catalunya, a més d'El Jardinet del Casal- i menys funcions per companyia, concentrades en dos dies, a diferència de les tres jornades de les dues edicions anteriors. Aquesta decisió s'ha pres amb la voluntat d'enfortir cada espectacle i congregar el màxim de públic possible. En total, comptarem amb nou companyies, set d'elles d'internacionals i dues de molletanes, totes, d'altíssim nivell artístic. De les forànies, hi actuaran el japonès Yosuke Ikeda, el brasiler instal·lat a Cabo Verde Rafa PikaPau, els francesos Jean Philippe Atchoum i Kimberly Dutour, els argentins LeBart i Martin Denda (Cía Circonauta), i els baixllobregatins Qui hi ha?. De Mollet, hi tindrem el Dr. Bombolla i la formació de percussió Black Clap, que s'uniran per primer cop per oferir-nos una cercavila amb molt de ritme i bombolles. Pel que fa a les disciplines, tornarem a gaudir de clown, titelles, circ, música i màgia.

Però també hi haurà novetats. Aquesta edició es torna més compromesa en l'àmbit social amb la incorporació al programa de diverses funcions a equipaments públics dedicats a la diversitat funcional, l'atenció sanitària i a l'atenció de joves i menors. Els espectacles, a càrrec d'alguns dels artistes internacionals, es duran a terme els dies 30 i 31 d'agost, i es faran per als usuaris de l'Hospital Sociosanitari, de la Llar-Residència Alb-Bosc i de laUnitat Terapèutica i Centre Educatiu Els Til·lers. Una de les novetats és també un cabaret informal el dia 30 d'agost a les 23.00 al restaurant Socarrat (del Grup PiTapes), al Calderí. Serà un cabaret a la gorra de diverses de les companyies que actuaran a aquesta edició.

Per últim, cal destacar que un dels plats forts de L'Arlequí serà el cabaret de cloenda, que comptarà amb totes les companyies que actuaran al carrer. Enguany, aquesta cloenda es tornarà a fer al Jardinet i, a diferència d'altres anys, estarà dinamitzada pels organitzadors del festival, el mag molletà i director artístic Pau Segalés i Mariona Rabasa, i hi haurà algunes sorpreses. Un cop més, els diners recaptats durant el cabaret es destinaran a una causa solidària, que aquest cop serà l'ONG catalana Proactiva Open Arms. Un dels membres d'aquesta entitat donarà a conèixer les tasques de rescat de persones refugiades a la Mediterrània.

La imatge del festival ha anat a càrrec, un any més, de Mariona Rabasa, membre d'Escena Mollet i encarregada de la comunicació del festival.

El festival, de nou, és possible gràcies al suport i implicació de comerços i entitats de Mollet i altres municipis i, com no, del Casal Cultural de la nostra ciutat.

L'Arlequí el fan possible Girbau i Solé, Grup PiTapes, Escola Sant Gervasi Cooperativa (voluntaris), Shad, Forn i Pastisseria Prat, Bodega Segalés, Disterri, Good Idiomes, La Tramolla, Copisteria Tècnica El Punt, Dandi, El Taller de les Llengües, Calçats Angulo.

Col·laboren: Les Colles dels Morats i els Torrats, Associació de Veïns de Santa Rosa, Hotel Ibis, Hotel Porta de Gallecs, ONG Smile Miles, Viena, BCC Lounge, Olivé Batllori, El Bandarra i Ajuntament de Mollet del Vallès.

DIJOUS 30 D'AGOST
12:00 Hospital Sociosanitari DIVERSOS ARTISTES
Per als usuaris hospital i la Llar­Residència Alb­Bosc (dues funcions)
23:00 Restaurant Socarrat DIVERSOS ARTISTES
Cabaret informal a la gorra obert al públic

DIVENDRES 31 D'AGOST
12:00 Centre Educatiu Els Til∙lers DIVERSOS ARTISTES
Per als usuaris del centre
19:00 DR. BOMBOLLA + BLACK CLAP
Cercavila itinerant (Pl. Catalunya – Pl. Pruneres – Pl. Prat de la Riba)
19:30 RAFA PIKA PAU (Pl. Prat de la Riba)
20:00 LE BART (Pl. Prat de la Riba)
21:00 CÍA. CIRCONAUTA (Pl. Prat de la Riba)
21:45 DR. BOMBOLLA + BLACK CLAP
Cercavila itinerant (Pl. Prat de la Riba – Pl. Pruneres – El Jardinet)
23:00 YOSUKE IKEDA (El Jardinet)
23:30 QUI HI HA? (El Jardinet)

DISSABTE 1 SETEMBRE
18:30 RAFA PIKA PAU (Pl. Catalunya)
19:15 KIMBERLY DUTOUR (Pl. Catalunya)
19.45 CÍA. CIRCONAUTA (Pl. Prat de la Riba)
20:30 YOSUKE IKEDA (Pl. Prat de la Riba)
21:00 JEAN PHILIPPE ATCHOUM (Pl. Catalunya)
21.30 LE BART (Pl. Catalunya)
23:00 Cabaret solidari de cloenda (El Jardinet)


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com