En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Tallers


REUNIÓ Marxa Nòrdica
  • REUNIÓ Marxa Nòrdica
La marxa nòrdica, o nordic walking, és un esport moderat i efectiu a l'abast de tothom.

Recomanat per metges i fisioterapeutes com a la millor eina al teu abast per posar-te en forma, recuperar mobilitat, incrementar el fons físic i reduïr dolors musculars i d'articulacions. Activitat motivadora, social i amb baixa percepció d'esforç. Es pot practicar tant a la natura com en entorns urbans. Posa en marxa la teva salut!

Iniciem aquest curset de marxa nòrdica amb un instructor titulat que ens ensenyarà a treballar el patró de la marxa correcte: posició, empenta, com deixar anar el bastó així com la rotació entre d'altres. Farem diferents caminades per Gallecs i per la Serralada Litoral (Martorelles, Sant Fost, Montornès...).

Les persones interessades cal que s'inscriguin a Secretaria per tal de fer una reunió prèvia amb el monitor de presentació de l'activitat el dijous 20 de setembre a les 19 h, en la qual mirarem de consensuar els dies i hores de l'activitat, donarem informació del preu, material necessari (pals), etc.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com