En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: 208 dies
208 dies
Presó Puig de les Basses

 

Benvolguts membres del Casal Cultural de Mollet del Vallès.

Primer de tot, moltíssimes gràcies per fer-me arribar el vostre butlletí bimestral Setembre i Octubre núm. 48. La veritat és que a la presó les hores són més lentes i costa de passar el dia a dia. La sol·litud fa que una hagi d'autogestionar-se el temps per poder sentir-se una mica ocupada i tenir la ment desperta. És per això que llegir és una de les millors activitats possibles. I llegir cartes també em serveix molt. M'aporta informació i sobretot bons records.

Vull agrair-vos l'editorial, signat pel president, Josep Cot, que m'heu dedicat. Aquest, vull que sàpigues, m'ha arribat al cor.

Però assabentar-me de les accions i activitats que heu fet i fareu m'aporten la visió de plena energia i això és positivis-me en uns moment difícils.

Recordo molt clar el dia que us vaig visitar. Sé que en un altre editorial dèieu "El Casal Cultural de Mollet és un casal al servei de la gent i del país". Jo us vaig dir en aquella visita que el vostre casal era model cultural i de gestió per tots els altres.

Des de la cel·la 25 de la presó de Puig de les Basses us envio una gran abraçada amb la meva admiració per la vostra tasca, en aquesta carta.

Amb el desig clar de poder-nos abraçar el més aviat possible.

Mentrestant em mantinc ferma gràcies a les vostres mostres d'ànims i suport.



Dolors Bassa i Coll


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com