En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


Conferència 'Drets humans i veritat, justícia i reparació: el cas del Salvador'

Dimarts 10 de gener a les 19:30 hores DRETS HUMANS I  VERITAT, JUSTICIA I REPARACIO: EL CAS DE EL SALVADOR”. A càrrec de Marisol Yáñez de la Cruz , Doctora en Psicologia Social per la Universitat del País Basc, professora i investigadora a la Universitat Centreamericana UCA,a San Salvador, i Assessora d’organitzacions de víctimes i d’institucions de Drets Humans, que ens parlarà de la situació a l’Amèrica Llatina pel que fa les  violacions de drets humans.

Tindrem l’oportunitat de escoltar de primera mà de com és la situació de varis països i concretament de El Salvador, que va patir un conflicte armat que va durar 12 anys, i va produir 75.000 víctimes, desaparició forcada d’adults i de nens, massacres, i crims de la humanitat. Entre ells, l’assassinat de Monsenyor Romero, l’assassinat dels sacerdots jesuïtes, com Ellacuria Martin Baro i altres; la massacre del Mozote, considerada la més gran d'Amèrica Llatina..

Ens parlarà també de la lluita per la veritat. la justícia i la reparació com el camí per  aconseguir la pau i de com les víctimes i les seves famílies creen camins d’esperança cap a la reconstrucció del teixit social i la reconciliació.

Un testimoni escruixidor que no us podeu perdre...


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com