En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


Conferència sobre alimentació saludable
  • Conferència sobre alimentació saludable
DIMECRES 27 DE MARÇ A LES 18H A LA SALA D'ACTES

Conferència sobre l'alimentació saludable. La Cristina Piñar Riba Dietista – Nutricionista ens parlarà sobre les dietes miracle, idees saludables d'esmorzar, mètode del plat saludable, i molt més.
Destacar que existeixen moltes dietes miracle però la dieta que de veritat funciona és la que es pot mantenir en el temps afavorint la salut.
Per tant, per millorar l'alimentació no significa menjar només bròquil, ni passar gana; ja que, això ens porta a la frustració. Els primers passos per l'èxit és incloure fruita, verdura i llegums. A més a més, és important crear un ambient saludable eliminant galetes, begudes ensucrades, cereals refinats,... ¿Vols descobrir molt més? Vine a la xerrada!

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com