En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Viatges i visites


Sortida a les Terres de l'Ebre
  • Sortida a les Terres de l'Ebre
Diumenge 12 de maig

Sortida guiada per l'Assumpta Montellà (de la Maternitat d'Elna) a les terres de l'Ebre per rememorar La Batalla de l'Ebre contra les tropes franquistes.
Sortirem a les 8h i després d'una paerada tècnica per esmorzar ens aturarem a Mora d'Ebre per anar a l'embarcador i veure de prop el riu on començaran les explicacions.
Seguidament visitarem el Poble Vell de Corbera d'Ebre, on enmig de les runes del poble degudes als bombardejos del 1938 explicarem el drama de viure en un foc creuat i en primera línia.
Visitarem el Museu de la Batalla de l'Ebre de Corbera d'Ebre, coneixent els protagonistes, les estratègies, els partes de guerra,etc.
Dinarem al Casal Municipal de Corbera d'Ebre (amanida, arròs de mari muntanya, fricandó i postres, cafè, vi i aigua).
Visitarem les trinxeres de la Fatarella i farem una lectura de cartes del front. Visitarem tanmateix el Cementiri de les Camposines, cementiri a cel obert on estan les restes dels soldats que mai van tornar. Farem una lectura del poema dedicat als soldats de la quinta del biberó amb una ofrena floral i 1 minut de silenci.

Preu tot inclòs 45€ (acompanyament i explicacions de l'Assumpta, entrades als museus, dinar, autocar,...)

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com