En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


Campanyes i adhesions: Gran Recapte d'aliments 2019
  • Campanyes i adhesions: Gran Recapte d'aliments 2019

El divendres 22 i el dissabte 23 de novembre tornarem a participar en una de les mobilitzacions solidàries més remarcables que es fan a Catalunya.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació d’aquesta part de la població catalana, arran de la crisi econòmica que estem vivint.

La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya, que són entitats benèfiques sense ànim de lucre, independents de tota ideologia econòmica, política o religiosa, basats en el voluntariat.
Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. L’any passat 2018 es van recollir 4.310 tones d’aliments en més de 2.926 punts de recollida i amb l’ajuda de 28.313 persones voluntàries.


Compartir
© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat