En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


Maltractament i abandonament d'animals
  • Maltractament i abandonament d'animals

Divendres 6 març 17h (1a planta). Maltractament i abandonament d'animals: detecció i actuació (en especial a les colònies de gats)

Amb el títol Maltractament i abandonament d'animals, la ponència anirà a càrrec de l'advocada Cristina Bécares, membre d'Intercids, un col·lectiu multidisciplinari d'experts del sistema d'operadors jurídics (jutjes, magistrats, procuradors, fiscals, policies, guàrdies civils, advocats,...), amb una especial implicació i dilatada experiència en el camp de la protecció dels animals i el tractament de la problemàtica del maltractament animal.

En l'exposició, Bécares parlarà de la detecció i actuació en casos de maltractament i abandonament, especialment en referència a les colònies de gats.


Organitza: Red Solidaria
Col·laboren: Casal Cultural i INTERcids


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com