En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


Estem amb tú!

Volem que sàpigues que estem amb tu en el teu confinament. Ara és moment de cuidar-se, però volem que et sentis acompanyat, que tinguis forces per a tenir molta cura de tu i de la teva gent, per a frenar entre tots aquesta pandèmia.

Des del Casal us enviem una mascareta reutilitzable a tots els socis i sòcies gràcies a una donació del senyor Albert Adami Rabasa i família al Patronat del Casal Cultural i en coordinació amb l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

Com ja has comprovat, no hem fet butlletí aquest cop. La situació ens ha dut a tancar temporalment el Casal Cultural, com tots els equipaments i institucions que desenvolupen activitats públiques. Són moments difícils, però no volem que el tancament temporal del Casal t'allunyi de nosaltres. Més enllà que tot surti bé, sí et diem que segur que tirarem endavant. I ho volem fer amb tu, volem comptar amb tu quan puguem estar junts després d'aquest confinament.

El Casal Cultural i l'activitat que fa té sentit gràcies als centenars de socis que han estat amb el Casal. I ara volem donar-te suport i que sentis que el Casal és a prop teu, pensant en el retrobament que podrem fer aviat quan reprenguem les activitats i recuperem tot allò que hem hagut d'ajornar ara.

Una forta abraçada, ànims i sempre endavant!

El Patronat i la Junta del Casal Cultural


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com