En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


Festival l'Arlequí 2020: ANUL.LAT
Els dies 5 i 6 de setembre s’hauria de celebrar la 5a edició del Festival Artístic Internacional L'Arlequí, organitzat pel Casal Cultural i l'Associació Escena Mollet.

Així ho vam anunciar a principis de juny i aquesta ha estat la nostra voluntat en tot moment.

Tanmateix, les dues entitats hem acordat suspendre la celebració de l’esdeveniment ateses les circumstàncies actuals.

La situació relacionada amb la covid-19 no és fàcil i, ara mateix, cap indici apunta a una millora a curt termini. Aquesta és la realitat i així l’hem d’entendre.
Organitzar un festival com L’Arlequí ‎—el format del qual ja havíem adaptat per tal de complir les mesures de seguretat sanitària‎— requereix d’unes condicions ‎—tant pel que fa a terminis com a infraestructura‎— que actualment no són gens favorables. Ho hem intentat fins a l’últim moment, però finalment ens hem topat amb massa motius en contra.
Durant tots aquests mesos hem treballat per tancar un cartell atractiu i ambiciós, i hem aconseguit confirmar la participació d’artistes i companyies de Catalunya que són referents en la seva disciplina. Tot i això, no hem trobat cap espai que reunís les condicions necessàries per garantir un aforament raonable, amb visibilitat idònia per veure els espectacles i que, en cas de pluja, tingui l’opció de traslladar-se a cobert.
Tenint en compte que enguany el format del festival era mitjançant l’assistència amb entrada de pagament, no podem córrer el risc de deixar en mans de l’atzar climatològic la celebració o la cancel·lació a darrera hora de l’esdeveniment.
Tampoc podem abocar tants esforços organitzatius davant la incertesa d’una pandèmia que ningú no sap com evolucionarà, no ja al setembre, sinó a una setmana vista.

Per tot plegat, des del Casal Cultural i Escena Mollet creiem que el millor és centrar-nos en l’edició de 2021, que esperem que pugui celebrar-se en el format habitual, al carrer i al Jardinet. Som conscients que molta gent va rebre la notícia de la celebració de la 5a edició amb entusiasme i agraïment, i ens sap molt greu no haver pogut complir la promesa que vam fer.

Seguirem amatents a l’actualitat per continuar oferint propostes culturals a la mínima que les condicions ho permetin.

Mollet i la seva ciutadania s’ho mereixen.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com