En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


DIADA NACIONAL 2020
  • DIADA NACIONAL 2020

Divendres 11 de setembre Diada Nacional de Catalunya.

Us animem a penjar senyeres i/o estelades als balcons i a participar en l’ofrena floral davant del monument a Rafael de Casanova, sempre amb les mesures higiènic-sanitàries que l’Ajuntament ens faci arribar.

Al Casal penjarem l’estelada gegant com a reivindicació de la llibertat pels presos polítics i exiliats polítics. Sabem que el conjunt dels nostres socis és plural, i no tots pensen igual, però volem que representi el clam de llibertat i democràcia en el qual tots hi estem compromesos.

El Casal participa en l’ofrena floral de les entitats molletanes al monument a Rafael de Casanova, a les 12 hores i dóna el seu suport a aquelles manifestacions en favor de les llibertats de Catalunya.


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com