En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: La Cultura és segura

Des de finals de Juny que el Casal es va posar en marxa, hem d’agrair a totes les sòcies i usuàries del Casal la seva aposta per la participació i les ganes de fer que el Casal esdevingui una referència de la Cultura i de les entitats cíviques i culturals de Mollet.

Des del mes de Juny el Jardinet ha estat en constant activitat: Tallers del Casal, Reunions d’entitats i associacions (Club Muntanyenc, Flama del Canigó, Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, Associació de Pensionistes i Jubilats, Promotors de cooperatives de consum, etc.), conferència i presentació del llibre d’en Josep Serra…

Cal esmentar la gran participació als actes i activitats organitzats: Cine Fòrum amb sopar al Jardinet, es van esgotar les places, sortida cap de setmana a Àger, les sessions de bingo a la Sala, la Penya d’Escacs, Catifaires del Casal, els tallers del Casal..., i d’Acció Cívica de la Generalitat.

Aquesta pandèmia ens ha brindat l’oportunitat d’apostar pel Teatre de proximitat, artistes de proximitat. És una política que volem mantenir, amb pandèmia o sense. La gran acollida de la programació teatral de setembre - octubre, amb les entrades exhaurides a totes les actuacions, així ens ho confirmen.

El Casal és un punt de solidaritat, amb les/els presos polítics, col·laborant amb la Marató de TV3 d’enguany i altres.

La prudència ha fet que els socis facin ús de la Sala només quan hi ha actes organitzats. Aquesta situació ens brinda l’oportunitat de fer servir la Sala per NOUS tallers que a partir de Novembre alcen el vol, tallers que s’anuncien en aquesta revista.

També volem enfortir l’espai del Pessebre Monumental que es fa al Jardinet. Aquest any a més hi haurà una mostra d’artesania, una acció teatral amb temàtica nadalenca, les visites concertades i controlades de les escoles, i possiblement acompanyades de contacontes pels més menuts i no tant.

Volem donar-vos les gràcies a tots i totes les sòcies del Casal, que feu possible que davant l’adversitat, no us rendiu, que valoreu la cultura, la sociabilitat i la solidaritat. Això ens fa més humans i feliços. La pandèmia deshumanitza, ens aïlla. Participa al Casal. Fes que més persones ens facin costat per sostenir la nostra entitat, convidant-les a fer-se Sòcies.

 

La CULTURA ES SEGURA. 

COMPARTIR LA CULTURA ENS FA SOMIAR.


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com