En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Nou any, grans esperances
Deixem enrere un 2020 de malson, un any que ha escampat dolor, tristesa I moltes mancances socials.

Dolor per totes les pèrdues personals. La COVID ha provocat un desastre humà, social i econòmic.

Dolor perquè els drets humans són vulnerats a l’Estat: Presos polítics i exiliats, tracte indigne a les persones refugiades, dret a l’habitatge, dret a un treball digne amb salari digne, el dret d’autodeterminació, el dret a no tenir una (in) justícia que no tracta a tothom per igual.

Tristesa per l’allunyament entre les persones. La pandèmia i els confinaments provoquen l’aïllament social sobretot entre les nostres persones grans, que la cultura estigui castigada especialment. La cultura, la sociabilitat són tan necessaris com les coses materials.


Benvingut 2021, porta’ns l’esperança. Que aquest any comenci a superar el malson. Desitgem el millor pels governants, que n’aprenguin de la COVID, dels errors anteriors: necessitem canvis en el tracte al planeta i al medi ambient més proper, en l’economia per tenir un estat del benestar més potent que permeti més sanitat, més treball, dret a vivenda, més cultura... Drets humans.

El Casal seguirà treballant aprofitant totes les escletxes que li permeti la pandèmia, com ho ha fet aquest any 2020: Tallers, Actes culturals i d’arrel, Teatre, Cine, viatges i sortides, xerrades, Escacs, la Sala de la nostra gent gran, el Jardinet, Entitats socials... Volem un Casal actiu i segur.

Alvar Yañez

President del Casal Cultural

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com