En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


--ANUL.LADA-- Escudella 2021
  • --ANUL.LADA-- Escudella 2021
S U S P E S A !!

Dissabte 13 de febrer AL JARDINET. A partir de les 12:30 i fins a les 14h repartirem escudella


Com tots coneixem la situació actual, no podem fer l'escudella al tradicional escenari a la Rambla, davant el Casal.
És per això que hem escollit enguany el Jardinet, un lloc obert, amb espai, per què podeu passar a recollir l'escudella que cada any preparem per a tots i totes.

Com sempre, haurem d'acomplir les mesures de seguretat obligatòries anti-Covid, i és per això que us recordem la necessitat de mantenir l'espai amb la resta de persones que esperin, portar la mascareta ben posada, no deixar que la canalla (si en porteu) vagi jugant entre les persones que estiguin esperant a la cua, no fer grupets ni abans ni després d'accedir al Jardinet, fer cas de les indicacions que us donarà el personal de l'organització del Casal.
L'accés al Jardinet quedarà limitat per recollir exclusivament el bol tancat que us donarem a dins, sense que podeu tastar l'escudella al mateix recinte, us l'haureu de portar fora o a casa.

..Hi haurà la presència del Sr. Manyó, i un grup d'animació (Las Bisagras) ens farà més amena l'espera..

Entre tots fem #CulturaSegura, depèn de nosaltres. Moltes gràcies!!

Entrada lliure

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com