En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Gràcies a les persones sòcies
La pandèmia ja fa un any que ens castiga, provocant tota mena canvis, canvis que estan afectant directament les nostres vides, formes de relació i comunicació. I també al normal funcionament del Casal Cultural.

Però des de la Junta hem tingut la ferma voluntat de programar i oferir totes les activitats i ofertes a les nostres sòcies que la situació ha permès al llarg d’aquest any. Trucades des de “El Casal” als nostres socis més grans per interessar-nos de la seva situació. Es va reobrir el Casal el mes de Juliol, Sala i tallers, fins que la segona onada ens va obligar a tancar al mes de novembre, es va programar el cicle de teatre al Jardinet els mesos de setembre i octubre, Nadal al Jardinet amb espectacles infantils, pessebre i mostra d’Artesania, conferències, Cine Fòrum, etc. Es va organitzar l’entrega de Lots de Nadal i les loteries. La revista ha sortit puntualment i les nostres xarxes socials funcionen al 100%. Tot aquest esforç no podria ser sense el recolzament i l’escalfor dels socis. No podem més que donar les gràcies a tots i totes per la vostra fidelitat i recolzament. Vosaltres feu que el Casal sigui una referència a Mollet que CAMPANYES I ADHESIONS El Casal Cultural s’adhereix a la ILP Montseny (Iniciativa Legislativa Popular) per la Proposició de la Llei de Declaració del Parc Natural de Montseny de paratges naturals d’interès nacional i de reserves naturals integrals. A Secretaria teniu a la vostra disposició el text de la proposició i el document de recollida de signatures (matins de 9 a 13 h i tardes de 15 a 19 h.) sigui una Institució que vetlla per la Cultura i les persones.

Els propers dos mesos continuem la tasca d’organitzar actes i tallers que creiem seran del vostre gust, a mes dels que ja funcionen al Jardinet. El servei administratiu està obert cada dia.

Al no poder fer la sortida del DIA DEL SOCI, aquesta vegada dediquem tres dies al mes d’abril per celebrar el Dia del Soci, el 23,24 i 25 (el 25 pels infants i família) amb concert de música i actuació teatral al Jardinet, totalment gratuït. Caldrà inscripció prèvia per les normes COVID.

També, i és un orgull pel Casal, organitzar el Festival “L’Arlequí”, amb un format diferent degut a la pandèmia. Aquest Festival tindrà més programació al llarg de l’Any.

Continuarem amb la nostra tasca per les nostres persones més grans, posant-nos en contacte amb elles.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com