En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Solidaritat i cultura
A la primera revista d’enguany donàvem la benvinguda al nou any amb un desig d’esperança. Amb un crit conegut en cercles esportius propers: Aquest any SI. Pensem en totes les persones i famílies que ho passen malament: física, emocional o econòmicament.

Hem de transformar aquest desig d’esperança en accions, petites o grans, que ens permetin superar de forma col·lectiva i individual l’actual situació. Accions que han d’estar marcades per la solidaritat. Ara mateix, i a nivell sanitari, la primera acció solidària col·lectiva és la VACUNA. NO hi ha solucions individuals.

I també la salut emocional i mental és molt important. Per això us convidem a participar en totes les activitats que us proposa El Casal, seguint normativa Covid, activitats que malgrat la pandèmia anem ampliant. Només cal que feu un cop d’ull a les revistes del Casal. Obrim el Jardinet a meitat de maig els caps de setmana pel gaudir dels Socis. Tant de bo que al setembre ja puguem obrir la Sala del Casal i recomençar. Participar en les activitats per vacunar-nos també per la nostra salut emocional. Aquestes dues accions, la vacuna COVID, i establir complicitats emocionals amb la cultura, tallers, trobades per fer-la petar, etc, són les nostres petites accions que faran possible anar endavant.

El Casal us demana que ens acompanyeu en aquesta tasca de solidaritat i cultura.

Volem un Casal actiu i segur.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com