En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Viatges i visites


Viatjes estiu'21: Sopar amb estrelles
  • Viatjes estiu'21: Sopar amb estrelles

Dissabte 3 de juliol. 18h

L’activitat té lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu í combina la divulgació científica i l'observao6 astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. Els sopars tenen lloc a l'aire lliure, en un deu miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

S’inicia la vetllada amb el sopar, amb una Imaginativa I deliciosa proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat I bona cuina que se serveix a la terrassa a les 20.45h.

Després del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb possibilitat que el públic faci preguntes. A continuació es visita el museu, la sala noucentista I el telescopi de passos, I s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles I gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.

ENTRANTS

Durum d'amanida Cèsar Pinxo de meló amb pernil í pipeta d'alfàbrega.

PRIMER PLAT

Ravioli de peix mantega amb guacamole de pinya i gaspatxo de mango.

SEGON PLAT

Granadines de filet de vedella i verdures de proximitat.

POSTRES

Cúpula de mousse de xocolata amb interior cremós de llimona I canyella.

 

CELLER

Vi Blanc, Poesia, DO Catalunya I Vi Negre, Cava Brut Nature, Gran Amat I Aigua i cafè

 

Preu per persona 120€

(El preu inclouen els trasllats amb autocar, la Copa de Benvinguda, el Sopar amb les estrelles a l’observatori Fabra amb les millors vistes a Barcelona, i una conferència científica després del sopar d’uns 30 minuts)

Hora de sortida 18h

Inscripcions: 8-9-10 i 11 de juny de 17 a 19h al Casal


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com