En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Viatges i visites


Viatjes estiu'21: El Canigó
  • Viatjes estiu'21: El Canigó

DIA 1: ORIGEN- PRADES... ABBAYE DE SAINT MICHEL DE CUIXÀ

Sortida del punt d’orígen direcció França. Arribada a Prades, acomodació a l’hotel Pradotel i dinar. A la tarda, trasllat fins a l’Abadia de Saint Michel de Cuixà on realitzarem la visita guiada.

És un monestir benedictí situat al peu del Canigó, a la vall del riu Llitera o ribera de Taurinyà, dins el terme municipal de Codalet, al Conflent.

Va ser fundat per l’arxipestre Protasi l’any 878. Va ser amb els abats Garí i Oliva quan es va convertir en un dels centres espirituals i culturals més importants de Catalunya en temps feudals. És el monument més interessant de l’arquitectura preromànica o del romànic inicial.

L’Actual conjunt monàstic és el resultat de tres moments constructius: el temple consagrat, el 974, les reformes i noves construccions de l’Abat Oliva durant la primera meitat del segle XI, i el claustre, que correspon a l’època de l’Abat Gregori.

Finalitzada la visita, retorna l’hotel sopar i allotjament.

DIA 2: SANT MARTÍ DEL CANIGÓ – VILLEFRANCHE DE CONFLENT – ORIGEN

Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Castells, localitat francesa on agafarem uns 4x4 que ens portaran al peu de l’abadia de Sant Martí del Canigó datada del segle XI, símbol del romànic , de la cultura i identitat catalanes. Creada al cor de la muntanya, sobre un niu d’àligues guarda en silenci, el record de grans personatges mil·lenaris: Guifré II, Abat Oliva,...

Oblidada durant un temps però redecorada i restaurada gràcies a les paraules de Jacint Verdaguer al segle XIX. Dinar a Villefranche de Conflent.

Tarda en ruta per arribar al nostre punt d’origen. Arribada, Fi del viatge i dels nostres serveis.

 

Preu per persona: 265€.  / Suplement individual 45€

(es paga tot a la inscripció)

 

El preu inclou: Autocar + estada en hotel *** a Prades (França) + Règim de pensió completa amb aigua, vi i cafè a ½ dia + entrada amb visita guiada a l’Abadia de Sant Miquel de Cuixà + Taxis 4x4 per pujar fins a Sant Martí del Canigó + entrada amb visita guiada a l’Abadia de Sant Martí del Canigó + Guia acompanyant de Viatges Samblas + Assegurança d’assisatència en viatge + Assegurança de cancel·lació.

Inscripcions: 14 – 15 - 16 – 17 – 18 de juny de 17 a 19h al Casal Cultural.


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com