En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Viatges i visites


Viatge a Còrdoba i Los pedroches
  • Viatge a Còrdoba i Los pedroches
Del 23 al 27 d'octubre us proposem un viatge en el temps per conèixer i explorar “Los Pedroches”.
Un lloc envoltat de paisatges, deliciosa gastronomia i un retir per a una desconnexió total. És una Comarca de la província andalusa de Córdoba, la més al nord de tota Andalusia. Situada a Sierra Morena, és l’extensió d’alzinar més important d’Europa i constitueix una de les principals comarques agro-ramaderes del sud del Continent Europeu. Compta amb una extensió de més de 3.600 quilòmetres quadrats i està formada per un total de 17 municipis, que mantenen en comú múltiples tradicions i també singularitats que les diferencien, sent la capital Pozoblanco.

Albirarem el cel dels Pedroches, sempre que el temps ens acompanyi. Es tracta d’un espai certificat com a Reserva Starlight on el radiant sol típic de la zona comparteix el cel amb un sorprenent mantell d’estrelles que cada nit sembla desplomar-se sobre les branques de les alzines.
Al desembre de 2016, els Pedroches van ser declarats RESERVA STARLIGHT, declaració que confirma la qualitat del cel d’aquesta Comarca.
Completarem el viatge amb una visita nocturna a la Mesquita-Catedral de Córdoba. Consisteix en una sorprenent manera de conèixer aquest meravellós edifici Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 1984.

Visitarem Córdoba i els pobles de la COMARCA, sempre acompanyats d’un guia.
Anirem en autocar pels desplaçaments i tren AVE de BCN a Córdoba.

Preu tot inclòs 1.295€ amb habitació compartida.

Presentació del viatge dimarts 14 de setembre a les 19.15 h.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com