En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Nou curs, noves energies
Encara que amb data del tancament d’aquest número les incerteses per començar el curs amb normalitat són evidents, des de El Casal programem els mesos de setembre i octubre, així com totes les nostres activitats de tallers, viatges, teatre, etc. amb vocació de normalitat, tot desescalant aquelles activitats que encara no fèiem amb data d’avui.
Tornem a obrir la Sala i els seus serveis, els tallers que no es facin al Jardinet perquè no comporten activitat física recomencen a l’edifici del carrer Balmes. Podeu llegir aquesta revista per esbrinar la nostra proposta, amb nous tallers i activitats. Podeu participar i venir al Casal amb tota confiança. Només caldrà seguir les mesures de prevenció sanitària que corresponguin al moment.

COL·LABORACIÓ AMB EL CLUB MUNTANYENC DE MOLLET
Tenim la satisfacció de comunicar a les persones sòcies del Casal que encetem amb el Club Muntanyenc una col·laboració que creiem serà bona per les sòcies de les dues entitats. A més dels actes que el CMM ja ha fet i farà a les nostres instal·lacions, per començar el curs organitza un taller de MARXA NÒRDICA obert als socis de les dues entitats. És una activitat física molt recomanada i a l’abast de tothom.

FOMENTAR LA CREATIVITAT I PROPOSTES ARTÍSTIQUES I CULTURALS
La nostra Entitat compleix els seus objectius, entre d’altres, fent promoció d’activitats culturals. Qualsevol persona o entitat que tingui una idea o una proposta a fer, serà escoltada per les nostres responsables, i junts podem estudiar la viabilitat de la proposta, la seva implementació i execució.
Al Casal teniu un lloc on poder aixoplugar els vostres projectes.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com