En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Fem Casal, practiquem solidaritat

Enfilem els dos últims mesos de l'any.
Sembla que, gràcies al majoritari comportament cívic i la vacu­nació col·lectiva, la pandèmia ens dona un respir. Necessitàvem aire. Aire per trobar-nos al Casal, als tallers, a les sortides culturals, al teatre, per créixer personal i de forma col·lectiva.
No podem oblidar, això sí, a totes les persones que ens han deixat. 
I ara, una vegada vàrem encetar al mes de setembre totes les activitats del Casal, és el moment de fer un pas ferm en la participació i recuperar el temps perdut. En aquest camí el Casal us fa propostes que podeu trobar en aquesta revista i que desitgem les trobeu encertades.
Us donem un altre cop les gràcies per mantenir-vos fidels al Casal. Sense vosaltres res no té sentit.
Ens agradaria que la nostra família fos més gran i us convido a que proposeu fer-se socis/es a persones que us son properes.
Us animen a venir i participar als nostres actes. 

Però aquests dos últims mesos de l'any tenen dates senyalades socialment i que cada any ens fan re­flexionar com a comunitat. Des del Casal volem que la paraula Solidaritat i les accions que han de donar-li contingut i sentit, estigui present en el nostre pensament. Dues fites col·lectives tenim per davant, la recapte d'aliments i la Marató de TV3 que aquest any estarà dedicada a combatre les malal­ties mentals. Són dues accions concretes on participar en la mida de les possibilitats de cadascú que proposem als nostres socis i sòcies. Som conscients que aquests problemes que són públics haurien de ser resolts per l'administració pública, amb més recursos i lleis per evitar desigualtats i mes inversió en salut pública.

Però mentrestant reivindiquem, les nostres accions individuals de solidaritat sumen ara i aquí. El Casal us desitja unes bones festes.

Salut i Solidaritat


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com