En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Diada de persones sòcies. Casal in crescendo
Enfilem els mesos abans de les vacances.
Ja amb una quasi normalitat pre pandèmica.

Venim dels primers 4 mesos de l’any plens d’activitats, tallers, propostes culturals que ens han tornat a sentir el gran tresor que té El Casal: les seves persones Sòcies i usuàries. Hem fet ple amb la diada de l’Arbre i la Biodiversitat, la Cucamolla, el Cicle Joan Folch de Clima, canvi climàtic i biodiversitat, l’Escudella de Carnaval i el Carnestoltes, el X Faràndomus, sortides i excursions, viatges, conferències, tertúlies artístiques, cine fòrum, presentacions de llibres, Sant Jordi... i els tallers de cada dia. El nostre Casal Petit és una realitat i programa activitats per les famílies amb canalla tots els trimestres de l’any. A més gaudim de la bona col·laboració amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya que permet a tothom gaudir de més tallers i activitats.

El dia 14 de maig celebrarem la Diada del Soci amb una proposta cultural i lúdica que la Junta Directiva espera sigui de bon grat per a tothom. Anirem a visitar la Seu Vella de Lleida amb guia, i també visitarem la població de Penelles, amb els seus murals urbans. El més important però es la oportunitat de trobar-nos i compartir una diada que ens faci teixir complicitat al voltant del Casal i estrènyer la convivència i les amistats. Després que l’any 20 no es va celebrar i l’any 21 ho celebràrem amb un format adaptat a la pandèmia al Jardinet del Casal, aquest any per la Diada del Soci recuperem la sortida cultural amb dinar conjunt. Desitgem que us animeu a venir. Serà fantàstic trobar-nos i gaudir d’aquesta diada. Hem tingut moltes altes de persones sòcies aquest últim trimestre. Ens agradaria poder saludar-les en aquesta diada.

Per aquest últim trimestre abans de vacances el Casal us fa propostes que podeu trobar en aquesta revista i que desitgem les trobeu encertades. Recuperarem plenament la diada de les catifes de flors, l’Ou com Balla, la trobada de puntaires i mostra de tallers, a més del Concurs de Paelles al Jardinet. Nova entrega de l’Arlequí i la Global Bubble Weekend, El Casal Petit. A més ja hem començat a posar en marxa activitats de ball, tant a seu del Casal, com al Jardinet, fent a més del ball tradicional propostes mono tema de ball en dies concrets: country, salsa, bachata, etc.

Us donem un altre cop les gràcies per mantenir-vos fidels al Casal. Sense vosaltres res no té sentit. Ens agradaria que la nostra família fos més gran i us convidem un altre cop a que proposeu socis/es a persones que us són properes. Us animen a venir i participar als nostres actes.

Salut i Casal

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com