En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Celebracions


CORPUS: CATIFES DE FLORS, PUNTAIRES I TALLERS

CORPUS: CATIFES DE FLORS, PUNTAIRES I TALLERS

19a MOSTRA DE CATIFES

Diumenge 10 de juny. El Casal surt al carrer per tornar a omplir la Rambla amb catifes de flors per commemorar la celebració del Corpus. Cada entitat farà les seves composicions florals  per celebrar aquesta diada tan especial. Esmorzar de germanor de totes les entitats participants. A partir de les 7 h del matí i fins les 20 h podreu admirar aquest art popular català  que en commemoració del Corpus es fa a molts pobles i ciutats de Catalunya . Al llarg de tot el dia, la vostra visita i/o parti-cipació en la Mostra a través de la confecció d’alguna catifa ens reafirmarà en una de les tradicions culturals del nostre país. A les 20 h el MOLL FER, desfarà trepitjant les catifes.

 

17a TROBADA DE PUNTAIRES. Diumenge 10 de juny.  El Casal torna a recuperar la Rambla per fer aquesta 17a Trobada de Puntaires que ens fan embadalir en observar el dringar dels boixets i el moviments dels dits per aconseguir les millors puntes de coixí.

 

3a MOSTRA DE TALLERS. Diumenge 10 de juny. Com a cloenda dels cursos del Casal Cívic s’exposen a les carpes de davant del Casal les manualitats, tallers i activitats que s’han anat desenvolupant durant tota la temporada. Hi haurà també actuacions en directe en l’escenari al llarg de la Diada.


Compartir
© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat