En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Espectacles


Festival Internacional de Circ: Figueres
FESTIVAL INTERNACIONAL DE CIRC
Dissabte 23 de febrer. A Figueres, capital de l’Empordà tindrà lloc el 2n Festival Internacional del Circ amb un total de 24 atraccions inèdites a Europa, 63 artistes i representants de 14 països, que actuaran en una carpa circular monumental de 48 metres de diàmetre amb una capacitat de 2.250 espectadors, situada al pati d’armes del castell de Sant Ferran de Figueres.
Sortirem de Mollet a les 9 h del matí per fer en primer lloc una visita a l’extraordinària Catedral de l’Empordà (a Castelló d’Empúries). Després de dinar amb bufet lliure anirem cap a Figueres per entrar a la carpa del circ, ja que l’espectacle comença a les 16.30h. Tenim els seients reservats a la zona preferent i cèntrica.
Preu: 64 euros tot inclòs (autocar, dinar i entrada al circ). Continua oberta la inscripció al despatx de viatges de la segona planta.

Compartir
© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat