En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


SANT JORDI 2014. CONCURS DE PETONS I ABRAÇADES
7è CONCURS DE PETONS A LA RAMBLA
A partir de les 17 h a la Rambla del davant del Casal.
Per Sant Jordi: llibres, roses i petons per festejar el Patró dels Enamorats. Vine al plató fotogràfic que tindrem muntat a la Rambla, davant del Casal i concursa amb el peto més divertit, apassionat o innocent. Petons a la pare-lla, a la mare, al fill, a l’amant, al marit, al germà, a la mascota, a la veïna, al jefe. Petons, petons, petons....!!
Un fotògraf us farà  una foto (que us reglarem posteriorment) per fer una exposició de petons. Els protagonistes de la fotografia guanyadora obtindran un sopar romàntic.

3r REPARTIMENT D’ABRAÇADES
A LA SALA D’ACTES  
I a les 18 h, a la Sala d’Actes, membres de la Junta del Casal i del Patronat regalarem les abraçades del Cinquantenari a tots els socis i sòcies pre-sents a la Sala, després de la lectura de diverses poesies a càrrec de rapsodes.

Compartir
© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat