En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Activitats culturals


ACTE DE SUPORT ALS REFUGIATS AL CASAL

L’Assemblea Popular de Mollet i la Plataforma Aturem la Guerra de Mollet volen organitzar un acte de rebuig a l'acord entre la Unió Europea i Turquia sobre la crisi dels refugiats. Les entitats convoquen la ciutadania dilluns a les 19 h al Casal Cultural de Mollet per preparar l'actuació que es faria dijous abans del ple municipal.

 

Les dues entitats convocants rebutgen l'acord entre els països de la UE i Turquia pres aquesta setmana pels caps d'Estat, que preveu la deportació de milers de persones refugiades així com el tancament de les fronteres als Balcans. Segons l'Assemblea Popular i Aturem la Guerra, aquest acord "suposa la vulneració dels seus drets fonamentals. Per aquest motiu trobem necessari que la ciutadania organitzada mostri el seu rebuig".

 

L’acte està pensat pel dijous 17 a la tarda, prèviament i en relació a la presentació d’una moció per part d'Ara Mollet-ERC-MES, a petició de l'Assemblea i Aturem la Guerra, en el mateix sentit al ple que tindrà lloc a l'Ajuntament Mollet del Vallès.


Compartir
© 2011 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 | email: elcasal@elcasal.cat