En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: L'estiu ja és aquí
Si en la revista anterior us parlàvem del projecte cultural del Casal, basat en la promoció de la cultura catalana i popular en tots els seus vessants, adreçat a totes les edats i ciutadania en general, amb l'oferta cultural de la revista que teniu a les mans en teniu una mostra.

Hi trobareu sortides engrescadores que sempre havíeu pensat fer i que no arribava mai l'hora de fer-les. És el cas de la visita nocturna al Museu Dalí, amb copa de cava inclosa. O la proposta picant del Molino de Barcelona. O les de cultura popular de Perpinyà o Brussel·les. O les més turístiques de Morella i el Maestrat. Trieu i remeneu que n'hi ha per a tots els gustos.

També us oferim conferències i una exposició que ens fa molt contents de presentar-vos: la del soci Tomàs Domingo. No us la perdeu pas!

Hi destaquem també les activitats gastronòmiques amb el tast de tomàquets dirigit per reconeguts gastrònoms, els vermuts dels caps de setmana al Casal o l'oferta de promoció 2x1 que ens ofereixen en exclusiva pels socis del Casal tres restauradors de Mollet: un de la cuina més innovadora, un de la cuina tradicional i casolana i un per anar a fer copes i pinxos de manera informal. Ja veieu que ser soci del Casal té els seus avantatges!

No ens oblidem de les propostes més agosarades i reivindicatives per a joves i de mentalitat oberta, com el primer rosari de gin-tònics a favor de l'amor i l'Estima com vulgues.

I encetem una nova proposta cultural que ens fa molta il·lusió oferir a tota la ciutat: la primera desfilada de vestits de paper a la Rambla. Ja veureu quines filigranes més fantàstiques es poden aconseguir amb paper....

I com sempre els Dimecres de cine amb crispetes al Casal i els petits tallers cada dijous de juliol.

Amb tota aquesta oferta cultural a la ciutat, qui no ens farà costat com a associat per només 15 euros l'any?

Després del juliol, tanquem l'agost, per vacances ben merescudes i per renovar idees i noves propostes culturals que us oferirem de cara la tardor.


Bon estiu a tothom!


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com