En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Ara és l'hora, feu-vos SOCIS del Casal!
Vivim moments convulsos al nostre País i el Casal no n'està al marge.

Les relacions entre cultura i nació són estretes. Sense nació no hi ha cultura i sense cultura no hi ha nació. Hem rebut molts elogis i felicitacions pel paper que ha fet el Casal en tot aquest procés. Ho agraïm sincerament i ho volem fer públic. Gràcies!. El Casal, des de la seva independència dels estaments ofici- als, ha estat i estarà sempre al costat de la Generalitat i del Parlament de Catalunya, amb els seus legítims representants elegits democràticament. I serà sempre un defensor de la cul- tura nacional de Catalunya.

Perquè a Mollet li cal aquest Casal que acull totes les sensibi- litats i que programa activitats infantils (per exemple el cicle del Petit Casal), activitats pels joves i amb les Colles de Morats i Torrats (cicle Divendres al Jardinet, Kinto de Nadal, etc.), activitats populars i per la ciutadania en general (conferències, Escudella de Carnaval, catifes de flors per Corpus, Caga Tió, L'Home dels Nassos, etc.), activitats pels Avis i Jubilats (com a Casal d'Avis) i activitats de servei als socis i als molletans/es en general.

En definitiva, som Casal intergeneracional. Som Ateneu al servei de la ciutadania.

Tenim actualment 1.431 socis i ens proposem com a fita de l'actual mandat arribar als 1.500 socis. Volem ser una entitat forta a Mollet, actuant de pal de paller de la cultura a la nos- tra ciutat, amb una massa social forta també al darrere.

Per això no ens cansarem de dir i repetir que no cal ser un avi o àvia o jubilat per fer-se soci del Casal. Tenim socis que van des d'1 any d'edat fins a socis centenaris. Perquè ser soci del Casal vol dir formar part d'aquest projecte comú cultural que defensa la Cultura Catalana en majúscules a Mollet i en totes les seves manifestacions: gastronòmiques, catifaires, literàries, teatrals, musicals, de cultura popular, etc.

Fem, per tant, una crida als ciutadans de Mollet per acostar-se al Casal i fer el pas de donar-se d'alta de soci de l'entitat. Per només 16 € a l'any (1,33 € al mes), per només el preu d'un cafè al mes, no s'hi valen excuses si volem donar suport a aquest projecte cultural en defensa de la cultura nacional de Catalunya. Ara és l'hora!

Us convido a fullejar aquesta Revista que tanca aquest any 2017 i a participar gaudint de totes les activitats que s'hi anuncien i que organitzem, des del voluntariat de la junta, amb una gran il·lusió per a tots vosaltres.

En nom de tota la junta i patronat del Casal us felicito aques- tes Festes de Nadal 2017 i us desitjo un any nou 2018 ple de llibertat i de cultura nacional!


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com