En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

01/07/2013 DIVENDRES DE JULIOL AMB CONSELLS I BINGO AL CASAL Cada divendres a partir de les 4 de la tarda us donarem una sèrie de consells a la Sala d’Actes del Casal previs a la sessió habitual de bingo de cada divendres.
• El divendres dia 5 de juliol ens vindrà la Sra. Margarita Amadó (de la Farmàcia Amadó) per donar-nos una sèrie de consells sobre l’ús de les medecines i la seva correcta administració.
• El divendres 12 de juliol tindrem una Xerrada plena de consells a càrrec del Sr. Josep Roca (exmembre de la Policia Municipal de Mollet) sobre la previsió d’accidents de trànsit i el paper que poden fer els avis i àvies del Casal en l’educació vial dels seus fills i néts.
• El divendres 19 de juliol els Mossos d’Esquadra ens donaran consells perquè no ens entrin a robar a casa aquest estiu.
• El divendres 26 de juliol un metge (Mútua Prevint) ens donarà consells per prevenir la calor d’aquest estiu
Les activitats de lectura de la premsa, de conversa o bé de joc (parxís, dòmino, cartes, etc.) per tots aquells socis que ho desitgin, es traslladaran al primer pis.
01/07/2013 HORARI ESPECIAL DEL CASAL DEL MES D’AGOST El Casal romandrà obert cada dia del mes d’agost de 4 a 7 de la tarda, de dilluns a divendres. Tancarà tots els caps de setmana. I també el dijous 15 d’agost i el dilluns de Festa Major 19 d’agost.
01/07/2013 BALLS DELS DISSABTES AL CASAL Cada dissabte del mes de juliol, a les 17.45h  fins les 19.45h a la Sala d’Actes, tindrem ball amb música en directe. Acabem sempre ballant una sardana.
Al mes d’agost descansarem.
15/05/2013 TALLER DE SCRAPBOOK L’Scrapbook significa “llibre de retalls” i és una tècnica  molt estesa a Amèrica que ara arriba a Catalunya. Es treballa amb fotos, fusta, botons, cintes, flors seques,... tot retallat i enganxat per fer àlbums, calendaris, capsetes personalitzades, quadres. És l’art de fer servir la imaginació al servei de la creativitat.
Inscripcions Sra. Regina 1r pis
15/05/2013 CLASSES D’ANGLÈS PER VIATJAR • Continuen les classes d’anglès de nivell usuari per viatjar pel món.
• Estem organitzant un grup de nivell avançat d’anglès pel proper setembre.
Les persones interessades que contactin amb Sra. Regina, 1r pis
15/05/2013 ITINERARIS CULTURALS A PEU PER BARCELONA

L’empresa molletana VIA Barcelona, fundada pels emprenedors Francesc Agudo i Albert Verdugo, ha arribat a un acord amb la revista Sàpiens i el Casal Cultural per oferir itineraris guiats per Barcelona i Mollet per a tots els socis.

Darrera de VIA Barcelona hi ha un equip de persones formades en l'àmbit de les humanitats i la història, apassionades pel patrimoni i desitjoses de compartir mil i una històries amb tot aquell que tingui esperit curiós. Estem preparant una ruta per Mollet  que us oferirem properament.
Les rutes de Via Barcelona es poden consultar i contractar per mitjà de www.viabarcelona.net.

© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com