En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

14/01/2013 LA MARATÓ DE TV3 Us informem que hem recaptat amb la guardiola solidària de La Marató la quantitat de 210,15 euros, gràcies a les aportacions de tots els socis en aquest projecte de recerca científica per a la curació del càncer. Us en donem les gràcies! En nom del Casal fem l’ingrés al compte de La Marató de TV3.
14/01/2013 JOCS I JOGUINES EN CATALÀ A MOLLET La campanya I tu, jugues en català?, promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua, vol fer visibles els jocs i les joguines en català als establiments especialitzats, amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum. Així, també és objectiu de la campanya fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços. A Mollet, podeu trobar jocs i joguines en català a: Abacus Cooperativa, Drim, Esports Escuin i Supermercat L’Esclat, establiments col·laboradors del programa Jocs en català. Si encara no heu escrit la carta als Reis...
14/01/2013 25 ANYS DEL SERVEI DE CATÀLA A MOLLET. El 23 de desembre del 1987 l’Ajuntament de Mollet i la Generalitat de Catalunya van signar l’acord per crear el Servei de Català a Mollet, amb una oficina situada al costat de La Marineta. PER MOLTS ANYS!
14/01/2013 CADA DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS, A DINAR AL CASAL! En col·laboració amb l’empresa de càtering CECOC i amb el suport de l’Obra Social de La Caixa i gràcies al voluntariat de diverses persones, continuem aquest servei al socis, adreçat majoritàriament a la nostra gent gran. Ara, durant tres dies de la setmana i amb un preu especial de  5 euros,  tindrem un menú complert per escollir.
Les persones interessades  s’han d’apuntar abans de les 10 h del mateix dia telefonant al 93 593 11 74 (Sra. Regina).
Aquest servei neix amb la voluntat de solucionar l’àpat del migdia de molts socis i sòcies que viuen sols i que sovint se’ls fa una muntanya cuinar per a ells sols. També per menjar en companyia o senzillament per reunir-se amb els amics al voltant d’una taula.
14/01/2013 BINGO 2013 Cada divendres continuarem amb la tarda especial de bingo amb l’aportació de 0,50 euros com a contribució a la despesa dels regals que s’oferiran.
14/01/2013 TALLER DE MEMÒRIA Cada dilluns a les 16 hores, adreçat a tots els socis del Casal farem aquest taller amb activitats dissenyades per exercitar la memòria i fer més actiu el pensament. Aquest taller està adreçat especialment a les persones més grans de 60 anys. Places limitades. Inscripcions: Sra. Sole, per les tardes. Preu noves inscripcions: 20 euros.
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com