En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

13/11/2012 Editorial. Cara i creu amb esperança al Casal

Acabem aquest any 2012 amb el recull de propostes de la Revista de novembre-desembre on us plantegem la continuïtat de moltes activitats, Tallers i serveis pels socis del Casal.

Podem fer ja una valoració molt positiva del Menjador Social dels dijous, que ha anat incrementant el servei i diversificant l’oferta de menús. Gràcies a l’Obra Social de La Caixa i l’empresa Cuinats CECOC, podem oferir un àpat complert als socis i sòcies que volen menjar en companyia o senzillament reunir-se amb la seva colla d’amics cada dijous. Aquesta valoració fa que ens plantegem l’ampliació del servei a 2 dies setmanals: ara cada dimarts i cada dijous.

També continua endavant la Ludoteca Intergeneracional amb els nois i noies discapacitats de La Residència Al-Bosc que ens aporten la seva alegria de viure i recullen la saviesa dels nostres avis.

Participarem en la Marató de TV3, continuaran les Tertúlies literàries, els Cine-Fòrums, les escapades al Teatre, les sortides i excursions,... Anem preparant tanmateix la gran Festa dels Lots de Nadal pel divendres 21 de desembre, un dia abans del tradicional dia 22,
ja que s’escau en dissabte. Cada soci podrà recollir el seu lot amb els productes de qualitat que ens caracteritzen. No busquem la quantitat, sinó pocs i escollits.

La 16a SETMANA DE LA METEOROLOGIA “Joan Folch” l’hem hagut d’ajornar aquest mes de novembre degut a la convocatòria d’eleccions el 25N. La traslladem al mes de febrer de 2013.

I en la creu hi hem d’apuntar els retards econòmics asfixiants de les Administracions en el pagament dels lloguers, convenis i subvencions. Tanmateix també ens preocupa el silenci administratiu de l’Ajuntament de Mollet a la nostra petició per clarificar la concessió administrativa a diferents entitats dels espais municipals de Can Gomà. Després de 3 mesos de presentar la instància, tenim silenci administratiu i encara ningú ha aclarit la demanda. L’única reacció que hem obtingut per resposta ha estat acusar al Casal de confrontació amb les altres entitats de Mollet, la qual cosa no té res a veure amb la petició i no és veritat. Demanem només claredat en el procés d’adjudicació, utilització i explotació econòmica d’uns espais que són de tot el poble, i que només en poden treure benefici uns pocs.

I finalment aquest mes de novembre ens aporta l’esperança en la gran festa de la democràcia del dia 25N. Tots els catalans estem convocats a les urnes en unes eleccions que marcaran el futur del nostre País. Volem animar tots els socis a participar-hi, votin el partit que votin, però lliures i sense por, lluny dels missatges catastrofistes d’alguns partits que només saben posar la por al cos enlloc d’oferir alternatives a l’actual situació. La Sala d’Actes del nostre Casal s’ha posat a disposició de tots els partits en un debat electoral per clarificar la seva postura davant l’Estat Propi. També acollirem una Conferència per dismitificar com es pagaran les pensions en un futur. Volem senzillament que la gent voti el dia 25 de novembre sense pors ni amenaces apocalíptiques.

13/11/2012 Ajornament de la 16a Setmana de la Meteorologia

16a SETMANA DE METEOROLOGIA “JOAN FOLCH”
Degut a la coincidència amb  el procés electoral del 25N aquest cicle de conferències queda ajornat fins el mes de febrer de 2013.

 

13/11/2012 AVANÇAMENT PROGRAMA VIATGES 2013 • Viatge a Londres a la primavera
• Viatge  de 6 dies en autocar per la Toscana, el mes de maig: Siena, Pisa, FloreÈcia…
• Creuer per la costa atlàntica combinat amb el TGV (AVE)  fins a Màlaga (dates per concretar)
• El 25 d’agost creuer fluvial de 8 dies pels Països Baixos: Brussel•les, Anvers, Gant, Bruges, Rotterdam, Amsterdam.
• A primers d’octubre visitarem l’oest Americà, San Francisco-Gran Cañon de Colorado-Las Vegas.
13/11/2012 RIFA DE NADAL. NÚMERO 26266 Enguany hem aconseguit un número ben especial que ens portarà la sort de tots aquells socis i sòcies que en comprareu. No us quedeu sense els números de la Rifa de Nadal del Casal.
Com sempre el donatiu d’aquestes butlletes està destinar a complimentar el cost dels lots de Nadal i els regals de la Festa del 21 de desembre.
13/11/2012 CONCURS DE DISBARATS SOBRE LA INDEPENDÈNCIA Tot sovint i fruit de la situació política i social que vivim escoltem que si Catalunya  assolís l’Estat Propi no cobraríem les pensions, ens sortiran pèls al nas, ens quedarem cecs, els títols universitaris no valdran, sortirem de l’euro, etc. etc.
Amb aquest CONCURS volem esbrinar quina és la bajanada més gran que s’hagi dit. Per a participar-hi cal enviar un mail a elcasal@elcasal.cat  amb  l’encapçalament que digui "Si Catalunya és independent...."  i un JURAT QUALIFICAT votarà el millor.
Per Sant Jordi farem una Exposició amb el recull dels disbarats rebuts.
13/11/2012 CAMPANYES I ADHESIONS

LA MARATÓ DE  TV3 I LA GUARDIOLA SOLIDÀRIA DEL CASAL
Diumenge 16 de desembre. Enguany La Marató arriba a la 21a edició. La Fundació de TV3 i el Casal Cultural us conviden a participar un cop més en aquest gran projecte de solidaritat que es porta  a terme gràcies al voluntariat del nostre país. Aquest any 2012 les donacions estaran dedicades a recaptar fons en la lluita contra el càncer.

El càncer és la causa principal de mort de persones entre els 35 i els 70 anys.
La recerca científica va obrint noves vies per tractar i curar aquesta malaltia.
Catalunya disposa d’equips de recerca que tenen un alt grau de preparació per afrontar nous reptes i aconseguir que el càncer deixi de ser mortal i es converteixi en una malaltia curable o crònica.
Per això, al desembre, La Marató de TV3 es dedicarà al càncer.
Fins el dia 23 de desembre tindrem al Casal la Guaridola Solidària per recollir les aportacions de tots els socis.
Trobareu més informació a la web www.marato2102.voluntariat.org

© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com