En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

13/11/2012 L’HOME DELS NASSOS Dilluns dia 31 de desembre es passejarà pel Casal Cultural l’Home dels Nassos. Aquest personatge que té tants nassos com dies té l’any, repartirà caramels als més petits i magarrufes als més grans. Busqueu-lo pel Casal i no us en penedireu!
13/11/2012 FELICITACIÓ DE NADAL A TOTS ELS SOCIS I SÒCIES La junta i el Patronat del casal Cultural  felicitem les Festes de Nadal i Cap d’any a tots els socis i sòcies del Casal.
Com a conseqüència de la política d’austeritat enguany aquesta felicitació es igual de càlida i entranyable malgrat que no ve  acompanyada del Tarjetó que tradicionalment us lliuràvem.
13/11/2012 CADA DIMARTS I DIJOUS, A DINAR AL CASAL ! En col•laboració amb l’empresa de càtering CECOC i amb el suport de l’Obra Social de la Caixa i gràcies al voluntariat de vàries persones, continuem aquest servei al socis, adreçat majoritàriament a la nostra gent gran.
Ara durant dos dies de la setmana i amb un  preu especial de 5 €,  tindrem un menú complert per escollir.
Les persones interessades s’han d’apuntar abans de les 10h del mateix dimarts o dijous telefonant al 93 593 11 74 ( Sra. Regina).
Aquest servei neix amb la voluntat de solucionar l’àpat del migdia de molts socis i sòcies que viuen sols i que sovint se’ls fa una muntanya cuinar per a ells sols. També per menjar en companyia o senzillament per reunir-se les amigues al voltant d’una taula.
En la mesura que el servei agafi volada, i tingui usuaris, ens podem plantejar estendre’l als  dimarts, dimecres i dijous.
13/11/2012 LUDOTECA INTERGENERACIONAL AMB NOIS I NOIES DE LA RESIDÈNCIA ALB-BOSC

Estem satisfets del funcionament de la ludoteca intergeneracional dels nois i noies amb disminució de la residència Alb-Bosc  i els nostres avis i àvies.

És una col•laboració amb benefici de les dues parts. Els nois i noies ens aporten la seva alegria de joventut i els nostres avis la saviesa i experiència de l’edat.

30/08/2012 Cada dijous, Paella!

En col·laboració amb l’empresa de càtering CECOC i amb el suport de l’Obra Social de la Caixa iniciem un nou servei al socis, adreçat majoritàriament a la nostra gent gran.
Cada dijous al Casal  i amb un  preu especial de  5€ ,  tindrem paella. No pas sola, sinó amb el següent menú: amanida, paella, flam, pa, aigua i cafè.
Les persones interessades s’han d’apuntar abans de les 10 h del mateix dijous telefonant al 93 593 11 74 (Sra. Regina).
Aquest nou servei neix amb la voluntat de solucionar l’àpat del migdia de molts socis i sòcies que viuen sols i que sovint se’ls fa una muntanya cuinar paella per a ells sols. També per menjar en companyia o senzillament per reunir-se les amigues al voltant d’una paella. Un servei obert també a tots els socis.
En la mesura que el servei agafi volada, i tingui usuaris, ens podem plantejar estendre’l als  dimarts amb un altre menú. En cas contrari, si veiem que no s’utilitza l’anul·larem.

30/08/2012 Setmana Internacional de la Gent Gran

La darrera setmana de setembre la dediquem a la nostra gent gran amb els actes següents, cada dia a partir de les 16 h:

• Dilluns 24 setembre. Ball. “Movem el cos amb diferents ritmes”
• Dimarts 25 setembre. Conferència participativa “Mites i llegendes de granotes, gripaus, serps i d’ altres rèptils”, a càrrec del Sr. Dani  Aranda del col·lectiu de Defensa dels Rèptils i Amfibis de Gallecs (DRAG)
• Dimecres 26  setembre. Passi d’una pel·lícula documental
• Dijous 27 setembre. Gran desfilada de Modes prêt a porter, amb la col·laboració de diferents botigues de moda de Mollet i d’agosarats figurins i models que lluiran els vestits sobre una catifa vermella
• Divendres 28 setembre. Gran sessió de Bingo amb regals sorpresa
• Dilluns 1 d’octubre. Cloenda de la Setmana amb un Gran Dinar de Germanor.
Inscripcions a la Sra. Sole fins al 28 de setembre. Preu 7€. Places limitades.

© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com