En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

02/03/2012 Pagament de les quotes de soci 2012 Acabat el període dels dos primers mesos de l’any per a donar-se de baixa, durant el mes de març i abril es farà efectiu el cobrament dels rebuts bancaris amb la quota anual de 15€. Recordeu que aquells rebuts que siguin retornats per causes que no siguin imputables al Casal, s’hauran d’afegir a la quota les despeses bancàries de devolució per a procedir a la seva nova tramitació.
29/02/2012 Editorial: La cultura no té aturador Arriba la primavera  arriben noves activitats del Casal, perquè encara que bufin temps de crisi la cultura no té aturador.

Començarem el mes de març amb la celebració de la Festa de l’Arbre, amb la intenció d’anar construint l’anella verda a l’entorn de la ciutat. Enguany, de nou amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Brigada de Jardineria anirem a completar la plantació al Parc dels Pinetons. També amb el suport de l’Escola de Ioga Jaume Grau, dels nois i noies del Taller Alborada i de molts ciutadans de Mollet que any rera any ens ajuden per aconseguir aquesta “anella”.

Per l’abril col·laborarem amb la Fundació Alícia i el seu Bus de l’Alimentació, un projecte innovador itinerant de l’Obra Social de Catalunya Caixa. Tallers, exposicions, consells i visites a l’entorn d’una alimentació sana amb una informació tècnica i científica sobre els hàbits alimentaris de la nostra societat.

La Diada del Soci d’enguany representarà un retrobament de tota la massa social del Casal a l’entorn d’una visita a la ciutat medieval de Montblanc, que culminarà amb un Dinar de Germanor que no us podeu perdre.

I per Sant Jordi de nou trenquem motlles amb dues activitats agosarades i innovadores: farem el 5è Concurs de Petons a la Rambla (amb petons de tota mena) i el 1r Concurs d’Abraçades entre joves i avis a la Sala del Casal, per tal de transmetre als joves amb aquest petit gest tota l’experiència acumulada dels avis, però alhora transmetre també tota l’energia de la joventut als avis i àvies del Casal, sense renunciar al regal de la rosa i al petó més sincer.

Viatges internacionals, tertúlies literàries, cine-fòrum, tallers, serveis,.... completen una oferta cultural que ja ha seduït els 1.707 socis que som a data d’avui.

Per tant, ja ho veieu: en temps de crisi la cultura catalana, entesa en el seu sentit més ampli continua present a la nostra entitat. Amb més imaginació que mai!

Salut i Casal!
31/01/2012 Nous carnets de soci

Aquest any 2012 podeu passar cada dimecres per la Secretaria del segon pis a fer-vos la foto i gestionar el nou carnet de soci. Gairebé hem aconseguit que una majoria de socis tinguin ja el nou carnet informatitzat. Us demanem que els socis que encara no el tinguin passin els dimecres a gestionar-lo.

31/01/2012 Quotes de soci 2012

Tal com us vàrem avançar en la revista anterior, d’acord amb el mandat de la darrera Assemblea de Socis celebrada el passat 7 d’abril de 2011, i per acord de la Junta, la quota de soci del Casal Cultural per al 2012 serà de 15€ per tot l’any (1,25€ al mes).

Les persones que es facin socis/es per primera vegada o després d’haver-se donat de baixa pagaran una matrícula de 5€ a més a més.

El cobrament de les quotes es farà via rebuts bancaris al començament de l’any. Aquells rebuts que siguin retornats per causes no imputables al Casal s’hauran d’afegir a la quota,  les despeses bancàries  i/o comissió de devolució per procedir a  la seva nova tramitació.

 

31/01/2012 Setmana de la Meteorología Joan Folch

Us informem que hem recaptat amb la guardiola solidària de la Marató la quantitat de 167,35€, gràcies a les aportacions de tots els socis en aquest projecte de recerca científica per a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits. Us en donem les gràcies! En nom del Casal fem l’ingrés al compte de la Marató.

31/01/2012 Control de l'accés al Casal

L’accés  a les instal·lacions i als serveis del Casal està restringit a tots els socis. La quota anual es prou econòmica com per fer-se soci si es vol ajudar a la cultura i utilitzar les instal·lacions del Casal (excepte aquelles activitats obertes al públic en general). Per tant s’establiran controls d’accés per evitar que aquelles persones que no siguin sòcies s’aprofitin dels serveis que oferim. Us demanem que porteu sempre el carnet del Casal a sobre.

 

© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com