En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

31/01/2012 Resultat del procés electoral al Casal

Com a resultat de les votacions del procés electoral per a la renovació del Patronat pel període 2011-2015 han estat elegits:

 

Sr. Albert Adami president
Sra. Rosa M. Calvet vicepresidenta
Sr. Josep Gironés vicepresident
Sr. Manel Zafra vicepresident
Sr. Oriol Escura secretari
Sra. Rosa López vicesecretària
Sr. Josep Cot tresorer
Sr. Marc Magem comptador
Sr. Pere Gassó vicecomptador
Sra. Lidia Falcón síndica del soci
Sr. Oriol López vocal
Sra. Anna Ruiz vocal
Sr. Bruno Borrás vocal
Sr. Isidre Ribas vocal
Sr. Joan Escura vocal
Sr. Josep Amaya vocal
Sr. Joan Buendia vocal
Sr. Josep Poblador vocal
Sra. Marta Ros vocal
Sr. Miquel Coll vocal
Sr. Rafael Alvàrez vocal
Sra. Margarita Amadó vocal
Mossèn Miquel Planas vocal
Sra. Mercè Pérez vocal
Sr.  Josep Monràs vocal
Sra. Margarita Rabasa vocal
Sra. Andreu Rabasa vocal 

Aquests Patrons juntament amb els representants de les tres empreses Breliare SL, Egren SL, Kertch SL, són les 30 persones que formen el nou Patronat.

 

31/01/2012 Editorial: Bufen vents de crisi

Encetem aquest nou any 2012 immersos en una situació econòmica gens favorable al món cultural.

Tots sabem que la cultura, entesa en la seva concepció més àmplia, com a  cultura popular i tradicional, com a conferències, teatre, cinema, recitals i concerts, com a activitats literàries i de creació, com a foment de la llengua catalana, com a viatges i celebració de festivitats, etc. té un preu.

La nova Junta sortida de les darrers eleccions pel període 2011-15 treballa per a tots vosaltres des del voluntariat, sense cobrar ni cinc, com ha de ser. Ho fem dedicant les nostres hores lliures a totes aquelles activitats que hem dit abans i al servei de la Gent Gran que tenim cada dia a la Sala.

Fins ara el Casal ha pogut oferir la seva activitat cultural a tots els seus socis, i per extensió a tota la ciutat de Mollet, gràcies a les aportacions de les quotes, al petit marge que ens deixen alguns viatges, però sobretot i bàsicament a les subvencions de les Institucions i al lloguer de les instal·lacions a l’Oficina de Benestar i Família.

En aquests darrers mesos ens hem trobat sovint amb una manca absoluta de liquiditat per poder tirar endavant els projectes culturals previstos o fer front a les despeses corrents.

Si per una banda encara no hem cobrat la minsa subvenció de l’Ajuntament corresponent al 2011, per altra banda els retards en les aportacions de la Generalitat han acabat de reblar la clau.

Això ens obliga a fer un replantejament global de l’activitat del Casal per aquest 2012, amb un control estricte de la despesa, i per altra banda a l’aplicació d’un pla d’austeritat que afectarà serveis i activitats.

No és per casualitat que aquestes Festes de Nadal no hàgim pogut guarnir ni il·luminar l’entitat com és costum i ens agradaria. No és per casualitat que la quota de soci pel 2012 s’augmenti a 15€ l’any (1,25€ al mes). No és per casualitat que el tradicional Concert de Sarsueles tingui una entrada de pagament d’1€ ni que a partir de gener el Bingo dels divendres aplicarà un preu de 0,50€. No és per casualitat que estiguem introduint el copagament en els serveis.

En l’anterior mandat (2007-11) vam poder fer una renovació de les instal·lacions del Casal, amb el suport de la Generalitat. Tot està pagat i estem contents d’haver-ho pogut fer. Ho vam fer en el moment oportú i amb una situació econòmica diferent, gràcies a la Generalitat.

Ara ens toca estrènyer el cinturó de la cultura al Casal.

Bufen temps de crisi...

18/01/2012 Taller de reforç educatiu: Aprenem jugant Cada dimarts i dijous a partir de les 5 de la tarda, durant 3 hores a la setmana i amb un màxim de 10 alumnes farem una aula educativa per fer un reforç de les diferents mancances que puguin tenir els alumnes per continuar després en un espai de joc amb una atenció personalitzada.
Inscripcions i més informació Sra. Regina primera planta.
18/01/2012 Taller de pintura creativa

Cada dimarts de 17 a 18.30h de la tarda, aprenem a pintar experimentant tècniques d’èpoques primitives, a càrrec d’ Alba Torrecillas. Activitat adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys.
Inscripcions  i més informació Sra. Regina 1a planta.

 

09/11/2011 RIFA DE NADAL Número  89.375. Encara us podeu adreçar a la Secretaria del Casal per aconseguir butlletes d’aquest número, que de ben segur serà el que tocarà a la Rifa de Nadal d’enguany. Com sempr
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com