En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

29/08/2014 Ara és l'hora! Aquest setembre i octubre encetem dos mesos crucials per al nostre futur col·lectiu, amb la mirada posada al 9N, que ens ha de permetre decidir el destí de la nostra història.

Ara és l’hora d’anar units per un país nou, de la mà d’Òmnium i de l’Assemblea Nacional Catalana ANC, juntament amb tota la societat civil, i amb la Taula d’Entitats pel Dret a Decidir de Mollet que aplega més de 50 entitats cíviques, esportives, veïnals i culturals de la ciutat, per  empènyer la classe política cap a la construcció d’un país nou. Per això us convidem a ser protagonistes actius de la V de la victòria a Barcelona en la manifestació de la Diada. I per fer públic aquest sentiment per l’11 de setembre penjarem una altra vegada aquest 2014 una gran estelada a la façana de l’entitat.

Ara és l’hora de decidir les propostes culturals més imaginatives, que superin les retallades
pressupostàries, per poder-vos oferir més cultura des del voluntariat, dedicant gratuïtament el nostre temps i esforç a treballar, gestionar i servir, aquest projecte que estimem i que anomenem Casal Cultural. Per això donem suport al Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat 2014-15 de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Ara és l’hora de continuar amb la celebració d’aquest Cinquantenari del Casal Cultural amb actes descentralitzats al llarg d’aquesta tardor.
Feu-nos costat: estem d’aniversari. El Casal fa 50 anys aquest 2014!

Ara és l’hora de les conferències que ens parlaran dels reptes i oportunitats del nou estat català, dels serveis de Les Masies, la nova residència per a la gent gran a Mollet, o de la visió de la nostra exalcaldessa Montserrat Tura del procés que viu el país.

Ara és l’hora de les sortides pels castells del Vallès o de la passejada amb Golondrina mirant el 1714 o del viatge amb el Tren dels Llacs o de l’estada de cap de setmana a Espot i Llacs de Sant Maurici que us hem preparat especialment per a vosaltres. O bé si ho preferiu, ara és l’hora d’anar més enllà per conèixer món amb el creuer fluvial a l’Alsàcia o els grans viatges de Tailàndia i Singapur.

Ara és l’hora d’anar al teatre per acomiadar la nostra Iaia més estimada, l’actriu Montserrat Carulla al Teatre Goya o per veure Sister Act, el musical diví al Teatre Tivoli.

Ara és l’hora dels cinèfils amb el cicle que dediquem a l’Alfred Hitchock des del Cine Club del Casal. Tremolareu de por i d’intriga amb bon cinema.

Ara és l’hora de la Castanyada al Casal, de l’homenatge al President Companys, dels balls
setmanals de cada dissabte, dels serveis d’atenció als socis amb la barberia, perruqueria, dinar diari, internet per a les persones grans, anglès per viatjar, cursets i tallers, de la coral o de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran.

Ara és l’hora, socis del Casal!
Ara és l’hora, catalans!
27/06/2014 Actes del Cinquentenari Estem a l’equador de la celebració del Cinquantenari del Casal, i arribem al parèntesi
de l’estiu, amb la motxilla plena d’actes festius i culturals, que hem fet  a l’entorn de la
celebració que ens ocupa aquest 2014: que el Casal Cultural fa 50 anys!

L’atzar ha volgut que aquest aniversari del Casal coincideixi amb els actes del Tricentenari de la pèrdua de les llibertats de Catalunya, i també amb l’embranzida de reivindicació nacional que els nostres representants polítics mantenen pel 2014, centrada en la Consulta del 9N, que ens ha de portar, per la via de les urnes, a la llibertat plena.

Hem volgut fer una celebració de l’efemèride del Cinquantenari totalment descentralitzada d’actes al llarg de tot l’any, iniciant-la el mes de febrer amb el Carnaval del Cinquantenari, amb un èxit de públic que va desbordar la capacitat de la Sala. El regal del Casal a Sa Majestat Carnestoltes fou, entre d’altres, una urna plena de desitjos per decidir el nostre futur col·lectiu.

L’ú de març vam fer l’Escudella del Cinquantenari, repartint racions gratuïtes a dojo per fer passar el fred, amb l’edició d’uns bols de ceràmica commemoratius, pels quals tothom ens ha
felicitat. Per la Festa de l’Arbre del Cinquantenari, el diumenge 9 de març, vam plantar un xiprer de benvinguda a l’entrada del Casal, al so de les gralles i amb el suport de nombrosos socis del Casal i absències institucionals municipals notables.

La Diada del Soci a Montserrat per l’abril va ser tot un èxit de logística i participació. L’audiència del Pare Abat de Montserrat a tota la Junta del Casal, amb motiu del Cinquantenari, va posar la cirereta i el Dinar de Germanor a Igualada va coronar la jornada.

Les Conferències del Cinquantenari pel maig ens han apropat a escriptors locals com l’Oriol Falguera, a la figura de Miquel Porter Moix o a l’actor i director teatral Josep M. Pou. Precisament us hem volgut posar a portada una fotografia de la inauguració del Casal amb un jovenet Josep M. Pou, que hem tingut l’honor de recuperar en aquest Cinquantenari.

Pel juny les Catifes de flors del Cinquantenari,  juntament amb la Trobada de Puntaires i Mostra de Tallers, també van tenir regust dels cinquanta anys. Així com els Divendres al Jardinet, dedicats amb motiu del Cinquantenari, a grups musicals molletans.

Us esperem aquest mes de juliol a participar dels Tallers de cada dijous o bé de les tardes dels Musicals que us anunciem en aquesta revista.

I us desitgem unes bones vacances d’estiu fins a retrobar-nos amb la revista de setembre-octubre, a l’entorn de més activitats del Cinquantenari
del Casal.
27/06/2014 DIVENDRES DE BINGO Cada divendres  de juliol, a partir de les 15 h, l’espai habitual de jocs de la Sala d’Actes es trasllada a la primera planta per tal de facilitar el muntatge de les taules pel Bingo.
Per participar-hi cal una aportació de 0,50 euros com a contribució a la despesa dels regals que s’oferiran.
27/06/2014 DINAR AL CASAL Durant el juliol, cada dia de la setmana, de dilluns a divendres tindreu el plat a taula per venir a dinar amb els amics i socis del Casal, amb la frescor de l’aire de la Sala. Us heu d’apuntar per escollir el menú, a la Sra. Regina amb un preu d’escàndol: 5,50 euros. Amb el suport del voluntariat i de Cuinats CECOC.
27/06/2014 HORARI DE JULIOL I AGOST Durant el mes de juliol el Casal tancarà cada dia a les 19h, si no hi ha activitat cultural o tallers o serveis programats (escacs, anglès, perruqueria, etc.). L’horari de dissabte és de 10 h a 13 h. Dissabte a la tarda només s’obrirà per fer Ball  que comença a les 17.30 h. L’horari dels diumenges  de 10 h a 13 h. Diumenge tarda estarà tancat.

Durant el mes d’agost el Casal només romandrà obert cada dia de 16h a 19h de
dilluns a divendres. Tancarà tots els caps de setmana (dissabtes i diumenges). També estarà tancat els dies de la Festa Major (15-16-17-18-19 d’agost) + 20-21 i 22 per vacances del personal.
27/06/2014 DIADA DE L'ONZE DE SETEMBRE El Casal Cultural dóna suport a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) en l’organització de la concentració a Barcelona de la “V” de la Victòria (Gran Via-Diagonal) per reclamar un estat propi per Catalunya. Totes les persones interessades poden apuntar-se a les tardes al Casal de 19h a 21h per anar tots junts en autocar.
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com