En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

27/06/2014 TAULA PEL DRET A DECIDIR El Casal Cultural, juntament amb unes 50 entitats de Mollet (ÒMNIUM, Penya Barcelonista, AV Santa Rosa, TiC, etc) forma part de la Taula pel Dret a Decidir que es va constituir el passat 7 de juny a la Marineta per reclamar una consulta sobre el futur del nostre país pel 9N.
27/06/2014 CURSOS ESPECIALS DEL MES DE JULIOL · Curs d’Escriptura emocional. Farem un Taller per fer servir l’escriptura per treure les emocions amagades, sentiments negatius, per millorar el nostre estat d’ànim, o positius, per ser feliços. No cal tenir molts coneixements d’escriptura. Durant els matins de juliol. Interessats i més informació els matins a la Sra. Regina (1r pis).

· Curs de Pintura Infantil. Tots els matins de juliol, de 9h a 13h adreçat a nens i nenes de 4 a 10 anys. A càrrec de la monitora Alba Torrecillas. Preu: 50 € (material inclòs). Inscripcions els matins a la Sra. Regina (1r pis).

· Curs intensiu de ball Zumbatuka i balls llatins. Per aprendre a ballar per l’estiu, a càrrec del monitor Cristhian, els dies 22-24-29 i 31 de juliol de 19,30h a 21h. Preu 10€. Inscripcions els matins a la Sra. Regina (1r pis).

· Taller d’escacs
Dies  3-4-7-8-9-10 i 11 de juliol.  De 18 h a 20 h.

· Taller de ioga
Dilluns i dimecres de 19 h a 20.30 h

· Gimnàstica - estiraments
Dilluns i dimecres de 9.30 h a 11 h

· Taller de puntes de coixí - bijuteria
Dilluns de 10 h a 12 h
Dimecres de 18 h a 20 h

Inscripcions i informació: els matins a la Sra. Regina (1r pis)
25/04/2014 Una primavera d'activitats Encara amb el regust de l’audiència del Pare Abat de Montserrat a la Junta del Casal en la passada Diada del Soci, us volem transmetre la seva salutació a tots, i el compromís conjunt de retrobar-nos en una propera celebració.

Encetem les activitats convidant-vos al 72è  Aplec de la Sardana al Parc de Can Mulà el 1r de maig, amb les Cobles Jovenívola de Sabadell, Mil·lenària i Sabadell, organitzat per TiC de Mollet.

Us demanem que us anoteu a l’agenda les Conferències del Cinquantenari que farem cada dijous del mes de maig: el dia 8 descobrim la recerca història feta pel Noi de Cal Falguera sobre un dels episodis més foscos de la nostra història recent. El dia 15 de maig la relació entre Miquel Porter Moix i el Casal. El dia 22 tindrem l’honor d’escoltar el Noi de Cal Xafacarros, l’actor i director de teatre molletà Josep M. Pou i la seva vinculació amb el Casal. I el dia 29 ens parlaran de les pensions i com les podem assegurar en el futur estat propi.

I entrant ja al mes de juny, en ple esclat de la primavera tindrem el nostre esclat d’activitats a l’aire lliure: la celebració del Corpus el dia 1 amb tota la Rambla encatifada de flors, la Trobada de Puntaires i la Mostra de Tallers. La Trobada festiva del Concurs de Paelles al Jardí el dia 15, amb tot el seu potencial de retrobament de les Colles i entitats al voltant de la celebració de Sant Joan, com a Festa Nacional dels Països Catalans. La Rebuda de la Flama del Canigó per la Revetlla de Sant Joan ens reafirma en aquesta unió de les terres de parla catalana. I ja a la darrera setmana de juny, una secció del Casal formarà part de la delegació catalana en la Trobada Internacional de Catifes de Flors a la ciutat de Roma, amb una audiència final amb el Sant Pare.

I tot sense oblidar el Cicle de Música Jove dels Divendres al Jardinet que enguany celebrarem els dies 13 i 20 de juny a la nit.

La col·laboració amb el Club Muntanyenc ens permetrà oferir-vos Cinema de Muntanya el dia 17 de maig i com sempre la secció de cine-fòrum del Casal ens portarà la màgia del cinema al llarg de maig i juny, amb una cloenda de la temporada amb un sopar cinèfil el dia 21 de juny  a l’entorn d’una sessió de Cinema a la Fresca al Jardinet.

L’esperit viatger del Casal sempre es reflecteix en les excursions, que aquests mesos de maig i juny abasten tots els gustos: des del cap de setmana als Pirineus fins la visita a la vila de Tossa de Mar o la Garrotxa o la preparació de les expedicions més llunyanes d’Escòcia, Moscou i Tailàndia.

No oblidem les escapades al teatre amb una de ben grossa: el famós musical d’El Rey León a Madrid o la darrera obra dirigida per Josep Maria Pou al Teatre Goya de Barcelona.

La coral, els tallers, els cursets, les manualitats, els dinars diaris al Casal, els balls de saló, l’aprenentatge de sardanes, les activitats especials del Casal Actiu per la Gent Gran, les activitats per als escolars, l’aprenentatge d’escacs... acaben de donar cos a tot aquest gran projecte anomenat Casal Cultural, que impulsem des del voluntariat i que continua la
celebració del seu Cinquantenari aquest 2014.

Fullegeu la revista i escolliu l’activitat que més us agradi. O escolliu-les totes, perquè us oferim una primavera d’activitats!
28/02/2014 Primavera cultural del cinquantenari Al Casal Cultural estem tristos però alhora contents. Aquesta barreja de sentiments contraposats té una explicació. Estem tristos perquè aquest mes de març se’ns jubila la Teresa Llavina, una de les nostres conserges dinamitzadores. Estem tristos perquè acaba la seva vida laboral activa, però contents per haver pogut compartir amb ella projectes i il·lusions, propostes i activitats. Contents per tota l’energia que ens ha encomanat i per les seves propostes agosarades de guarniment del Casal o dels dissenys més acolorits en les catifes de flors o pel seu tracte dolç amb la gent gran. Contents perquè ara se li obre una altra etapa més tranquil·la de la seva vida que estem segurs que també voldrà compartir amb el Casal des del voluntariat.

I a banda d’aquests sentiments contraposats, al Casal Cultural estem també de celebració, perquè aquest trimestre encetem els actes del Cinquantenari de l’entitat (1964-2014).

Si voleu gaudir del Carnaval més esbojarrat us cal tenir la panxa ben plena abans de l’abstinència quaresmal: no us perdeu  l’Escudella de Carnaval del Cinquantenari, amb el bol commemoratiu el dissabte 1 de març. La necessitareu per Enterrar la Sardina, amb una Drag Queen a la Sala, el dimecres 5 de març.

Si voleu ser testimonis de primera, en la Festa de l’Arbre d’enguany, no podeu faltar el
diumenge 9 de març a la plantada de l’Arbre del Cinquantenari a la mateixa porta d’entrada del Casal. Una placa commemorativa en deixarà constància per a les generacions futures. I a
continuació, tothom als Pinetons!

Pel dissabte 5 d’abril organitzem una Diada del Soci ben especial a la muntanya de Montserrat. Serà la Diada del Cinquantenari, amb l’assistència a la Missa conventual dedicada al Casal Cultural i amb l’audiència del Pare Abat de Montserrat a la Junta del Casal.

El Concurs de Petons del Cinquantenari i la tercera edició de les Abraçades per Sant Jordi arrodoniran un programa d’activitats que anirem desgranant al llarg de tot l’any, sense descuidar les conferències i presentacions de llibres, els viatges més aventurers, els
cinefòrums més compromesos, els cursets i tallers més didàctics i el cant coral. Tot un món cultural al vostre abast, gestionat des del voluntariat.

Aquesta Primavera cultural, no falteu al Casal!
28/02/2014 BALLS DELS DISSABTES AL CASAL Cada dissabte i diades especials, a partir de les 17.45 h continua la ballaruga amb balls de saló a la Sala del Casal. Acabem sempre ba-llant una sardana.

Març:
Dissabte 1. Capdàliga. Ball de Carnaval
Dissabte 8. Pep i  Maria José. Ball del dia de la Dona
Dissabte 15. Manuel
Dissabte 22. Joan Siques
Dissabte 29. Carlos Xandri

Abril:
Dissabte 5. Ostres Ostres 
Dissabte 12. Josep Maria i Yolanda
Dissabte 19. Maria Alba. Ball del Dissabte de Glòria
Dissabte 26. Alex
28/02/2014 CURSET AVANÇAT D’ANGLÈS Curset de nivell avançat per un grup mínim de 8 alumnes de 1,5 hores a la setmana, entre les 18 h i les 21 h, a càrrec d’un professor que ha viscut als Estats Units. Amb una metodologia d’enfocament comunicatiu de ma-nera que l’alumne s’avingui a parlar en anglès i desenvolupi les aptituds gramaticals de manera natural i amena. Es farà una prova de nivell. Interessats apunteu-vos a la Sra. Sole Quer (tardes).
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com