En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès


Actualitat del Casal

08/01/2014 BINGO 2014 Cada divendres, a partir de les 15 h, l’espai habitual de jocs (cartes, domino, parxis...) de la Sala d’Actes, es trasllada a la primera planta, per tal de facilitar el muntatge de les taules pel bingo. A partir de les 17 h, tots els divendres continuarem amb la tarda especial de bingo amb l’aportació de 0,50€ com a contribució a la despesa dels regals que s’oferiran.
08/01/2014 TALLER DE MEMÒRIA Cada dilluns a las 16 h, adreçat a tots els socis del Casal farem aquest Taller de Memòria amb activitats especialment dissenyades per exercitar la memòria i fer més actiu el pensament. Aquest taller està adreçar especialment a les persones més grans de 60 anys. Places limitades. Inscripcions Sra. Sole, per les tardes. Preu noves inscripcions 20€
08/01/2014 MARATÓ DE TV3 Us informem que hem recaptat amb la guardiola solidària de la Marató la quantitat de 185,30€, gràcies a les aportacions de tots els socis en aquest projecte de recerca científica per la curació de les malalties neurodegeneratives. Us en donem les gràcies! En nom del Casal fem l’ingrés al compte de la Marató.
07/01/2014 50 ANYS DE CASAL CULTURAL La celebració d'un any temàtic sempre dóna peu a la revisió de tota la trajectòria feta. Tot just ara que hem acabat l’Any Espriu i n’hem pogut copsar tota la seva importància, celebrarem al Casal el nostre cinquantè aniversari. Sense ànims de comparació, per a nosaltres aquesta celebració té una gran importància i la volem compartir amb tots vosaltres, socis i amics, al llarg d’aquest any 2.014, amb un reguitzell d’actes descentralitzats que ens aniran recordant l’efemèride.

Des de la seva inauguració l’any 1.964, beneïda tal com podeu observar en la foto de portada per Mossèn Casanovas, el Casal ha estat sempre en el centre de la cultura molletana. Eren uns altres temps i el Casal Cultural ja va néixer de la mà del seu fundador, el sr. Simeó Rabasa amb una vocació de servei, al ser el primer Casal d’Avis de tot l’estat espanyol.
Iniciarem aquesta celebració l’ú de març amb l’Escudella de Carnaval del Cinquantenari, que repartirà més de 500 racions de brou a tots els molletans i socis que ens hi vulguin acompanyar.

Continuarem el 9 de març amb la Festa de l’Arbre del Cinquantenari, plantant un arbre singular i de benvinguda a les portes del Casal.

El 5 d’abril farem la Diada del Soci del Cinquantenari i anirem a Montserrat on serem rebuts pel Pare Abat i donarem gràcies a la Muntanya Santa per ser tal com som i poder celebrar aquest aniversari amb l’esperança del 2014.

Pel mes de maig tenim previst l’Acte acadèmic del Cinquantenari, amb la col·locació d’una Placa commemorativa a la façana del Casal a càrrec del nostre President sr. Albert Adami Rabasa, nét del fundador, i un Homenatge als socis més antics de l’entitat.
Pel juny, en el marc de les catifes de flors a la Rambla, tindrem la Catifa del Cinquantenari. Per Sant Joan, i per celebrar la Diada Nacional dels Països Catalans, farem la Paella del Cinquantenari en el Concurs de Paelles entre les entitats molletanes que hi participin.
Estarem de festa grossa al juliol, amb un Sopar de Gala a la fresca del Jardí del Casal, en honor del Cinquantè aniversari.

Per la tardor, a l’octubre farem una Missa en record de tots els socis del Casal que ja no ens poden acompanyar en aquesta efemèride i celebrarem el Dia Internacional de la Gent Gran.
I per Nadal tancarem aquest any temàtic del Cinquantenari amb l’esperança que aquest 2014 serà l’any en què els catalans podrem exercir el nostre dret a decidir i poder escollir en llibertat un futur millor per a tothom en general i pel nostre Casal Cultural en particular.
07/01/2014 BALLS DE DISSABTE I DE FESTA Ball de Reis. Dissabte 4 de gener, amb Sebastian 
Ball de Festa Major d’hivern de Sant Vicenç. Dimecres 22 de gener, amb  Maria Alba (la reina de l’acordió).
Ball de la Candelera.  Dissabte 1 de  febrer, amb Laia Bosch i el conjunt  De Gala
Ball de Carnestoltes. Dissabte 1 de març, ball de disfresses amb Campdàguila

A més, cada dissabte i diades especials, a partir de les 17.45 hores, continua la ballaruga amb balls de saló a la Sala d’actes del Casal.
07/01/2014 AVANÇAMENT DE VIATGES 2014 PER CONÈIXER MÓN MOSCOU I SANT PETERSBURG: Del 4 a l’11 de juliol.
Preu 1820€, inscripcions a partir del dia 1 d’abril, més informació a la propera revista o al Despatx de viatges (Sr. Gironès)

VIATGE A ESCÒCIA: Del 21 al 28 d’agost.
Preu 2.275€, inscripcions a partir del dia 28 d’abril, més informació a la propera revista o al Despatx de viatges (Sra. Marta Ros)

VIATGE A THAILANDIA I SINGAPUR: Segona quinzena de novembre 
Més informació en properes revistes, o al Despatx de viatges (Sra. Marta Ros)
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com