En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Bon i curull de felicitat any 2023
El Casal expressa el desig que el nou any 2023 compleixi les expectatives de totes les persones sòcies del Casal.
Un sincer record per totes les persones que han traspassat l’any que deixem enrere.

Donem la benvinguda al gairebé centenars de nous socis i sòcies donats d’alta durant l’any 22. Esteu a la vostra casa. Animeu als vostres amics i coneguts a fer-se socis del Casal. És més que un Casal.

Us convidem que a més de participar en les activitats i serveis del Casal, aporteu les vostres idees i projectes culturals i d’esbarjo, així com les vostres crítiques constructives, per fer un Casal de tots, on cadascú trobi el seu espai: El Casal Petit i la Cucamolla pels nostres infants, la Gent Gran, tallers de tota mena, els intrèpids viatgers, els amants del teatre, del cine fòrum, de les tertúlies, de les conferències i presentacions de llibres, de les catifes de flors, de les nostres festes populars i de la defensa de la llengua i la cultura catalana.

Aquest any es commemora a Mollet del Vallès l’Any Abelló. Animem a tots i totes a participar en els actes i esdeveniments que des del Museu Abelló i altres institucions organitzin. El Pintor i Mestre Abelló era una persona molt vinculada al nostre poble. Va tenir una vinculació especial amb el Casal Cultural. De fet, la nostra Sala d’Actes està presidida per un magnífic mural que el mestre ens va aportar, així com d’altres aportacions. Des del Casal col·laborarem amb el Museu fent difusió de l’Any Abelló i trobant la manera de posar a l’abast de tothom la visita al nostre mural.

També des d’El Casal us volem fer partícips del reconeixement que han obtingut l’any 2022 les molletanes: Neus Ballús (Premi Gaudí), Nuria Guiu (Premi Nacional de Cultura) i Alèxia Putelles (Pilota d’or, per segon any consecutiu), a les quals felicitem.

Tenim encara present la crisi econòmica que ens afecta a tots. Desitgem que l’any nou ens porti aires de pau, de mesures urgents contra el canvi climàtic, d’eradicació de la violència de gènere i de la lluita contra les desigualtats de tot tipus. Més inversió en el sistema escolar, la sanitat i la cultura, perquè estiguin a l’abast de tothom. Són tres fronts que van en la direcció d’una societat més democràtica que pugui oferir igualtat d’oportunitats.

Que siguem feliços.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com