En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Diades per reflexionar
L’any ve fort. Iniciem el 4t any després pandèmia. I la Junta actual també inicia el seu quart any. Tot apunta a la normalitat de la vida quotidiana. Hem gaudit d’un Carnestoltes sense restriccions. L’exitosa Escudella de Carnaval sembla marcar la tendència de ganes de participació.

Participació que volem també sigui nombrosa en les propostes que us fem pels propers dos mesos: 5 de març Dia de la Biodiversitat i de l’Arbre, 8 de març Dia Internacional de la Dona, 22 d’abril Diada de les persones sòcies del Casal i 23 d’abril Diada de Sant Jordi.

Les diades no han de ser objectius en si mateixes, sinó moments en què ens serveixen per reflexionar al voltant dels valors que es defensen, valors que han de ser defensats dia a dia. La biodiversitat i el clima, un dels temes centrals del nostre temps per la repercussió que està tenint sobre la vida. El 8 de març. Aquest any amb avenços legislatius com la Llei del Si és Si, llei malgrat la terrible ofensiva en contra de la dreta i ultradreta acompanyades per la “manada” judicial. Els petits canvis, la lluita del dia a dia són importants per seguir avançant.

La Diada de Sant Jordi és un bon dia per reflexionar, una vegada més, sobre l’estat de la nostra llengua, per defensar-la i adoptar estratègies per fer avançar l’ús social del català. Us convidem a participar al concurs del Casal sobre “Dites i Refranys” que amb motiu de la Diada de Sant Jordi celebrem des de l’any passat. El 22 d’abril celebrarem el dia de les persones Sòcies del Casal. Aquest any visitarem Tarragona, la Tàrraco Imperial on gaudirem d’una travessa per la història amb guies expertes, i dinar a la mateixa ciutat en un lloc molt cèntric. És un bon dia per trobar- nos i fer Casal. El Casal són les persones i tal com diu ara un club esportiu, no ets del Casal, ets el Casal.

Com sempre us animen a participar en tots els actes que us proposem en aquesta revista i en els comunicats per e-mail.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com